Skip to main content

Vloer kiezen, voor iedereen wat!

Gepost op 29 augustus 2018

Van een grenen vloer tot vloerbedekking: Er is genoeg keuze en voor iedereen wel wat. Wat is er allemaal en wat vind jij nou het mooiste? In het volgende artikel zal ik de meeste gekozen en hippe vloeren op een rijtje zetten zodat ook jij de keuze kan maken welke vloer je wilt.

Houten vloer

Een houten vloer is erg klassiek en straalt ook heel veel warmte uit. Er zijn natuurlijk ook heel veel soorten vloeren hout. Een van de meest gekozen is een grenen vloer. Dit is een houtsoort die door het contrast van de donkere knoesten erg stoer over komt. Daarnaast is die ook makkelijk in onderhoud. Een beschadiging is namelijk helemaal niet erg. Dit zorgt juist voor een mooiere uitstraling van de vloer.

Tapijt

Ook tapijt is nog een van de meest gekozen vloersoorten. Dit komt natuurlijk omdat je voeten hierdoor het eigenlijk nooit koud hebben. Doordat tapijt zoveel warmte uitstraalt, geeft het gelijk een huiselijk gevoel. Tapijt is natuurlijk te kiezen in diverse kleuren en structuren. Tapijt is niet alleen geschikt voor in je huis. Ook zou het in een kantoor de werksfeer bevorderen.

Tapijt is makkelijk te combineren met je meubels en dempt ook nog eens loopgeluiden. Zo kunt u op je bovenste verdieping wel een beetje geluid maken terwijl de verdieping eronder het niet hoort.

Als je een vlek krijgt op tapijt is dit weg te halen, met de juiste schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het ook makkelijk te verhuizen.

Laminaat

Laminaat vloeren zijn erg mooi en er is ontzettend veel keuze in. Deze vloer zou u zelf kunnen leggen want dit is niet zo ingewikkeld. Dit zorgt ook voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je graag een houten vloer maar vind je het eigenlijk iets te duur? Dan is laminaat perfect. Tegenwoordig zie je amper meer het verschil met echt hout.

Zo veel keuzes, weet u het al? Vind u het toch lastig. De experts van Martijn de Wit kunnen u altijd helpen.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam