Skip to main content

Visgraat is weer helemaal hip

Gepost op 03 juli 2017

Visgraat vloeren zijn weer  hip, maar zijn daarnaast ook tijdloos. De vloer past in ieder interieur. De vloer valt in steeds meer Nederlandse huiskamers te vinden. Wat zorgt ervoor dat deze vloeren steeds populairder worden?

Trendy visgraat

Wat zorgde voorheen voor het succes van een visgraat gelegde vloer? De sfeer die de vloer aan de kamer geeft. In een strak ingerichte woning kan het voor een rauwe look of juist een elegante look zorgen. De vloer heeft amper werking, ook niet in combinatie met vloerverwarming. Bovendien kan de vloer nu los op een ondervloer worden gelegd. De vloer staat met name in huizen met een Scandinavische, Industriële of stijlvolle, strakke look prachtig. Ook de prijs is toegankelijker geworden, die komt nu in de buurt van een standaard lamelparket vloer.

Unieke planken

De uitzonderlijke eiken structuur van hout verschilt met PVC of laminaat vloeren.De landelijke houtsortering met knopen en noesten die grof zijn versterken dit. Geen enkele plank is hetzelfde. In sommige huiskamers kan de combinatie met visgraat, die een rustieke houtsortering heeft, als te druk worden ervaren. In dat geval kan een vloer die weinig noesten bevat, beter passen. Ook is een visgraat vloer zonder noesten mogelijk, indien je opzoek bent naar een vloer zonder noest of oneffenheden.

Een witte visgraat vloer zorgt voor een modernere en frissere uitstraling. Ook naturel en grijs geoliede vloeren zijn kleuren die populair zijn. Wil je een vloer met kleurverschil in de planken? Dan kun je voor een enkel of dubbel gerookte vloer kiezen.

Kies jij ook voor een visgraat vloer?

Waarom steeds meer mensen voor deze vloer kiezen? Heel simpel! Het geeft de kamer een nostalgisch gevoel. Daarnaast zorgt het voor karaktervol huis, is de prijs voor steeds meer mensen toegankelijk en kan het in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

 width=

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam