Skip to main content

PVC Vloeren trend, iets voor uw woning?

Gepost op 17 juni 2014

De trend zijn vloeren van PVC stroken. PVC vloerbedekking bestaat uit stroken die strak tegen elkaar op een vlakke harde ondervloer worden gelijmd. Het is een harde kunststofsoort, makkelijk schoon te maken en geschikt voor ieder interieur. Je kan namelijk verschillende looks je woonkamer in houten. Een pvc vloer houtenlook lijkt net echt.

PVC vloeren in vele kleuren en motieven

PVC stroken zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en motieven. Tegenwoordig zijn er hele mooie brede en lange stroken verkrijgbaar (tot 35cm breed en 2,5 meter lang). De stroken zijn verkrijgbaar in hout-, tegel- en fantasie motieven. Zo kan uw vloer er ook met PVC stroken uitzien als een houten vloer.

Geen onderhoud van uw pvc vloer

Het grote voordeel van PVC stroken is dat deze slijtvast zijn en geen onderhoud nodig hebben. Hierdoor zijn deze zeer praktisch in gebruik. Omdat PVC Vloeren volledig uit kunststof bestaan, zijn ze prima bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Het maakt dan ook niet uit als er iets op gemorst wordt. Regelmatig stofzuigen en dweilen is over het algemeen voldoende om de vloer in goede conditie te houden. Om de vloer ook op lange termijn te beschermen zou je een extra onderhoudsmiddel kunnen gebruiken.

Vloerverwarming voor pvc vloeren

PVC vloerbedekking leent zich goed in combinatie met vloerverwarming. Een PVC vloer zet niet uit, krimpt niet en kan in sommige gevallen zelfs zonder ondervloer geplaatst worden. De vloer neemt snel de warmte over waardoor het relatief weinig energie kost om de vloer te verwarmen.


PVC vloerbedekking is zeer geschikt voor de badkamer

PVC Vloerbedekking leent zich erg goed voor het leggen in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken of het toilet. De vloer neemt geen vocht op waardoor deze niet krimpt of uitzet.

Ruim aanbod pvc vloeren

In onze showrooms bieden wij u een zeer ruime collectie PVC stroken in vele motieven en kleuren. Kom gerust eens langs om eens te kijken naar het ruime aanbod. De vloerenspecialist van Nederland.

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam