Skip to main content

Onzichtbare olie voor houten vloeren

Gepost op 15 oktober 2017

Hout is van nature een prachtig product en dat is de reden waarom veel mensen het graag in hun huis hebben. Of je hout nou kiest voor een vloer, meubilair of armaturen, de beste manier om hout te gebruiken is dichtbij zijn meest natuurlijke staat. Het probleem is dat hout goed beschermd moet worden om het zo mooi mogelijk te houden.

Afwerking

Er zijn verschillende manieren om hout te beschermen en de twee meest voorkomende zijn lak of olie. Elke afwerking kent zijn eigen voor en nadelen. Olie of lak veranderen bijvoorbeeld het uiterlijk van het hout licht. Of dat deden ze tot nu toe. Tegenwoordig kun je de voordelen van afgewerkte houten vloeren hebben zonder de afwerking te zien.

Een compleet nieuw concept, onzichtbare olie betekent dat je een olie afwerking kan gebruiken. En kan genieten van de bescherming en verzorging die het brengt, zonder dat het uiterlijk van het hout verandert. Je krijgt een vloer die er uit ziet alsof het niet afgewerkt is. Maar de olie zorgt ervoor dat de vloer beschermd blijft tegen veel verkeer in je huis. Dit is bijvoorbeeld handig als de vloer een nieuwe bescherm laag nodig heeft maar je het originele uiterlijk wilt behouden. Het zorgt ervoor dat de vloer tegen zwaar of veel gebruik kan. Zo gaat de vloer jaren lang mee en wordt die op lange termijn alleen maar mooier.

Als je een geoliede of gelakte vloer juist mooi vind kun je natuurlijk ook gewoon normale lak of olie gebruiken. Of als je graag een nieuw uiterlijk aan je houten vloer geeft omdat u uitgekeken bent. Het is dus belangrijk om een afwerking te kiezen die bij je past. Voor meer advies kun je natuurlijk altijd langs komen in de winkel. Wij zijn specialist op het gebied van professionele afwerking van houten vloeren.

houten vloeren

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan
    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?