Skip to main content

Houten Vloeren Hilversum

Gepost op 30 mei 2023

Bent u op zoek naar een stijlvolle en unieke vloer voor uw huis in Hilversum? Dan is een houten vloer misschien wel de juiste keuze voor u. Bij onze showroom in Schagen en Amsterdam bieden we een uitgebreid assortiment houten vloeren aan. Elke houten vloer is uniek, want elke houten plank heeft zijn eigen unieke tekening. Bovendien zorgen de houtsoort, structuur, afwerking en manier waarop de vloer wordt gelegd zorgt ervoor dat elke houten vloer verschillend is. Deze uniekheid is wat hout zo charmant maakt. Met een houten vloer breng je de natuur in huis en creëer je een warme sfeer in elke ruimte.

Bekijk onze collectie houten vloeren in onze showroom in Schagen en Amsterdam

Als u in Hilversum woont en op zoek bent naar een nieuwe houten vloer, dan nodigen wij u graag uit om onze showroom te bezoeken. Onze showroom is gevestigd in Schagen en Amsterdam en is ingericht met verschillende Houten vloeren, zodat u ze in het echt kunt bekijken en voelen. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis en direct voor de deur.

Advies op maat voor uw nieuwe houten vloer in Hilversum

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken, zodat u onze houten vloeren op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers zijn ook beschikbaar om u te adviseren over de beste houten vloer voor uw huis en budget. Ze kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste vloer die past bij uw levensstijl en smaak.

Kies voor een unieke vloer en ga voor een houten vloer van onze showroom in Schagen en Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?