Skip to main content

Houten vloeren Amsterdam

Gepost op 25 januari 2023

Bent u op zoek naar een houten vloer? In onze ruime showroom in Oostzaan (Amsterdam) kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer. Een houten vloer heeft veel karakter. Het mooie van hout is dat geen enkele vloer hetzelfde is. Iedere plank heeft zijn eigen tekening. Ook houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Haal d natuur in huis met een houten vloer, dat geeft aan elke ruimte een warme sfeer.

Wat hout nog meer zo uniek maakt, is dat het met de jaren steeds mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. Dat geldt zeker voor een vloer die volop gebruikt wordt, die hier en daar wat gebutst is en waaraan je kunt zien dat er geleefd is. Een vloer ontwikkelt als het ware zijn eigen karakter.

Advies op maat in Amsterdam

Onze deskundige medewerkers in Amsterdam adviseren u over alle soorten houten vloeren uit onze collectie: van rechttoe rechtaan houten planken tot bijzondere patronen. Wij begrijpen goed dat u niet zomaar een nieuwe vloer uitkiest, en nemen graag alle tijd om u hiermee zo goed mogelijk te helpen.

We laten u zien wat er allemaal kan, welke aandachtspunten het overwegen waard zijn en adviseren u over de praktische kanten van de verschillende vloeren, over de specifieke aandachtspunten van elke vloer en over andere zaken die u helpen om een gedegen keuze te maken.

Collectie houten vloeren Amsterdam

Onze showroom in Amsterdam heeft allerlei soorten houten vloeren ruim gepresenteerd, van schitterende oude houten vloeren tot een massief eiken vloer.

U kunt overdag altijd langskomen in onze showroom, of u maakt een afspraak met een van onze adviseurs. Dat kan trouwens ook ‘s avonds. Vul daarvoor het contactformulier in of bel ons: 020 7220900.

Zo nu en dan hebben we speciale openingsdagen – houd daarvoor onze website in de gaten.

Wie weet doet u op onze site alvast inspiratie op!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam