Skip to main content

Wat wordt het: Hout of vloerbedekking?

Gepost op 09 mei 2018

Een nieuw huis gekocht of toe aan wat nieuws in je huis? Dan komt altijd weer de vraag: wat voor vloer ga je nemen? Dit is namelijk de basis van je huis en dus erg belangrijk. De vloer die je kiest bepaald de gehele uitstraling van je huis. Het is hierbij dus belangrijk wat je wilt uitstralen met je huis. Ga je liever voor een huiselijk gevoel of meer voor een strak huis? Wordt het hout of vloerbedekking?

Voordelen houten vloer

Een vloer van hout brengt een hoop voordelen met zich mee. Ten eerste heeft een houten vloer vaak een hele lange levensduur, wat uiteindelijk iedere koper wilt. Het zou zonde zijn als je veel geld uitgeeft en uiteindelijk na 2 jaar een nieuwe vloer moet aanschaffen. Daarnaast straalt het ook heel veel warmte uit.

Als laatste is een houten vloer heel simpel in onderhoud. Vooral met kinderen is hout ideaal. Laat iemand een beker limonade vallen? Geen probleem, dit is namelijk zo weer schoon. Je kan al een houten vloer aanschaffen vanaf €49,- per m2.

Voordelen vloerbedekking

Ook vloerbedekking brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is de aankoopprijs vaak niet al te duur. Tuurlijk kan vloerbedekking ook erg duur zijn maar de aanschaf kan ook erg goedkoop zijn. Daarnaast is vloerbedekking ook warm voor de voetjes. Het houdt daarbij ook nog eens warmte vast in het hele huis.

Naast het feit dat je geen kou hoeft te leiden, hoef je dus maandelijks ook gewoon minder energiekosten te betalen. Minder geld betalen is altijd mooi meegenomen!

Kiezen

Het kiezen is altijd een opgave. Beide brengen er erg warm gevoel met zich mee en zijn ook erg mooi. Het is natuurlijk ook heel gebruikelijk om in verschillende ruimtes, verschillende soorten vloeren te nemen. Zo hoef je misschien niet eens te kiezen. Je kand dus in je keuken een mooie vloer van hout nemen en in alle slaapkamers het warme vloerbedekking.

Maar de keuze blijft natuurlijk altijd bij jou. Weet jij al welke vloer je wilt hebben in je huis?

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam