MDW vloeren vt wonen&design beurs

Geslaagde deelname aan VT wonen&design beurs

Martijn de Wit Vloeren kijkt terug op een geslaagde deelname aan de VT wonen&design beurs, die van 27 september tot en met 2 oktober plaatsvond in de RAI Amsterdam. Onze stand werd druk bezocht en er zijn veel leuke nieuwe contacten gelegd.

Tijdens de VT wonen&design beurs presenteerden wij het unieke ‘Keuze Concept’. Hierbij bieden wij de klant de mogelijkheid om de houten vloer volledig naar eigen smaak samen te stellen. U bent betrokken bij het gehele proces en kan zelf alle keuzes maken op het gebied van dikte, breedte, kleur, afwerking, etc.. Het resultaat is een houten vloer op maat, die perfect aansluit op uw interieur en waar u echt trots op kan zijn.

Tevens hebben we op de VT wonen&design beurs enkele nieuwe kleuren geïntroduceerd. Denk hierbij aan felle kleuren, die in combinatie met designpatronen als de visgraat vloer en de Hongaarse punt ervoor zullen zorgen dat uw houten vloer een echte eyecatcher zal zijn.

Wilt u meer informatie ontvangen over ‘Keuze Concept’, of onze nieuwe kleuren? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij vertellen u er graag meer over! De volgende VT wonen&design beurs zal van 3 tot en met 8 oktober 2017 plaatsvinden. Zien we u dan ook weer bij onze stand?

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!