Skip to main content

De vloertrends van 2016

Gepost op 25 augustus 2016

Wij zijn alweer over de helft van 2016. Dit betekent ook dat we al kunnen spreken van trends uit 2016. In dit artikel laten wij jou de vloeren trends van 2016 zien. Net als kleding hebben ook vloeren stijlen die komen en gaan.

Gebruik het voor inspiratie

Verschillende klanten hebben verschillende smaken wanneer het komt op de stijl en kleur. Daarnaast moet de mooie houten vloer ook in de stijl van de kamer passen. Kijk daarom wat je het liefste wil voor jouw huis en wat past in jouw budget. Trends zijn slechts voor inspiratie.

Kleur trends

Men wordt steeds creatiever. Naast dat wij ze veel inspiratie en hulp geven, krijgen klanten zelf ook meer fantasie. Steeds meer wordt er gestreefd naar een kleurrijkere kamer en daar heeft de vloer veel invloed op.
Dit jaar is er veel vraag in zowel extreme lichte als donkere kleur vloeren.

Een andere kleur wat veel wordt bestelt is de kleur grijs. Er zijn veel soorten vloeren met de kleur grijs; donker en licht grijs. Daarnaast is een grijze kleur goed te combineren met veel soorten stijlen in huis.

Witte en lichte kleuren maakt ook een terugkeer. Viezigheid is misschien wat sneller te zien op een witte vloer maar door het af en toe schoon te maken geeft een lichte vloer de kamer een verzorgde, schone uitstraling. Door een lichte vloer goed te combineren met andere kleuren in de kamer kan de ruimte wat ruimer en luchtiger ogen.

vloertrends

Stijlen

Genoeg over kleuren. Over naar de stijlen. Wat qua stijl opvalt dit jaar is de aankoop van wijde planken. Wijde planken bij jouw hardhouten vloeren kunnen ervoor zorgen dat de kamer een moderne look krijgt. Wijde planken die niet helemaal zijn afgewerkt kunnen de kamer ook een soort plattelands gevoel meegeven.

Kies een vloer die bij jou past en die mee mooi meegaat met de interieur. Kijk gerust onze website rond voor meer inspiratie. Misschien krijgt u op deze manier bepaalde voorkeuren. Twijfel je nog teveel en bent u niet goed op de hoogte van de voor- en nadelen van verschillende vloeren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij staan altijd open voor advies.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam