Skip to main content

De lichte houten vloer

Gepost op 21 april 2017

Stijlen en trends veranderen constant. Jouw vloerkeuze zal invloed hebben over de hele kamer. Het is dus belangrijk dat je vloer de sfeer en stijl meegeeft dat jij in de kamer wil en daarnaast, dat het ook een lange tijd mee zou gaan. Omdat de vloer veel beslist over de stijl in je huis, moet ook de kleur van de vloer weloverwogen zijn. Er zijn enorm veel kleuren en stijlen beschikbaar. Voor velen maakt dit juist het kiezen moeilijk. Geen probleem. Kom gerust eens langs bij een van onze winkels. Wij leiden je graag naar de perfecte vloer voor in jouw huis. In dit artikel gaan we ons verdiepen in de lichte kleur.

Schoonmaken

Misschien wel het grootste voordeel, ten opzichte van donkere vloeren, is het schoonmaken en onderhouden van lichte vloeren. Door hun lichte kleur is het vrij makkelijk schoon te houden aangezien ze deuken, krassen en strepen goed kunnen verbergen. Ze verbergen ook vuil en hondenharen goed.

Meer ruimte

Kies je voor een lichte vloer dan kies je vaak ook voor meer ruimtelijke look. Deze lichte kleur doet lijken alsof de kamer groter is dan de werkelijkheid. Lichte vloeren geven extra aandacht aan de hoeveelheid licht dat de kamer binnenkomt. Dit geeft het huis een fris, helder gevoel.

Contrast met een lichte kleur

Ben je een fan van een contrast creëren? Maar wil je geen donkere vloer die de look van de kamer verkleind? Kies dan voor een lichtere kleur en breng het in contrast met verf, kastjes en andere meubels

lichte kleur

traditioneel

Donkere vloeren worden steeds populairder. Maar toch kiezen mensen nog steeds de klassieke, warme en natuurlijke houtenkleur. Lichte houten vloeren worden ook vaak geassocieerd met een traditioneel design. Donkere houten vloeren zijn meer eigentijds. Is de lichte houtenvloer de juiste keuze voor jou?

 

Als de lichte kleur het beste bij jouw huis past, of je bent er nog niet helemaal uit, kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels. Wij helpen je graag verder bij de vloer die past bij jouw huis.

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?