Skip to main content

De beste trends in houten vloeren

Gepost op 29 april 2018

Houten vloeren zijn prachtig en je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe ze nog beter kunnen worden. Stel je voor exotische afkomst, bredere breedtes, nieuwe kleuren en meer. Nieuwe stijlen in houten vloeren. Openen een hele nieuwe wereld van ontwerpmogelijkheden.

 

Grijze en rijke kleuren die de natuurlijke textuur van hout accentueren. Zijn erg hip op dit moment. De vraag naar natuurlijk hout, grotere variatie en bredere planken is groot. Hier is een diepgaande blik op enkele van de nieuwste trends in hardhout, speciaal voor jou.

 

Dit is wat er nieuw is:

 

Hoge variatie in houten vloeren

 Met natuurlijke stijlen in opmars, is ook de hoge variatie trending. Hoge variatie betekent dat er plank voor plank. Meer variatie is in houtnerf patronen. Dit geeft de vloeren een heel natuurlijke uitstraling. En het valt echt op.

 

Afwerkingen

 Doorgaand met de natuurlijke trend. Hout die er uit ziet alsof het al veel heeft meegemaakt is erg hip op dit moment.  Ook hand geschaafde afwerkingen is veel vraag naar. En een hand geschaafde afwerking geeft hout een rustieke uitstraling. En pronkt met de schoonheid van het hout met lange, ingesleten schrammen. Staalborstels geeft hout de ouderwetse uitstraling die zo populair is.

 

Bredere planken

Brede planken creëren een slanke en moderne look en feel. Je hebt minder planken nodig als ze breder zijn en je ziet meer van de natuurlijke variatie van het hout.

 

Nieuwe tinten

Diepe bruine kleuren en blondere kleuren zijn momenteel enkele van de meest populaire tinten. Je hebt eigenlijk twee uiteinden van het spectrum: donker en licht, en je kunt echt niet fout gaan met een van beide.

 

Exoten

Braziliaanse kers en pecannoot , tijgerhout en acacia zijn slechts een paar van de exotische hardhout soorten die nu populair zijn. Vloeren worden statement-stukken. En wat is een betere manier om een ​​statement te maken dan met een natuurlijke, exotische vloer.

 Van hoge variaties tot nieuwe tinten en van rustieke looks tot bredere breedtes.  Je wilt minstens één van deze unieke vloertrends omarmen. En je vloeren een opvallende verschijning geven.

 

houten vloeren

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam