Skip to main content

Alles wat je moet weten over visgraat laminaat

Gepost op 25 juli 2022

Visgraat laminaat is een type vloerbedekking dat uw huis een klassieke en geraffineerde uitstraling kan geven. Het bestaat uit afzonderlijke stukken hout die in elkaar worden geschoven om een visgraatpatroon te creëren. Visgraat laminaat is een populaire keuze voor woningen omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Als u visgraat laminaat voor uw huis overweegt, zijn hier enkele dingen die u moet weten:

Soorten visgraat laminaat

Visgraat laminaat is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen. U kunt kiezen uit donkere of lichte houtsoorten, evenals verschillende afwerkingen zoals glanzend of mat. Er zijn ook verschillende diktes beschikbaar, zodat u de dikte kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Stijl

Visgraat laminaat heeft een klassieke en verfijnde stijl die bij elk interieur past. Het is een populaire keuze voor woningen met een traditioneel of hedendaags design. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een klassieke stijl of industriële look.

Kleuren

Visgraat laminaat is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u de perfecte match voor uw huis kunt vinden. Donkere houtsoorten zijn populair voor het creëren van een klassieke look, terwijl lichte houtsoorten uw huis een meer moderne uitstraling kunnen geven.

Installatie

Visgraat laminaat is gemakkelijk te plaatsen en kan doe-het-zelf of door een vakman worden gedaan. Als u het zelf doet, meet u het oppervlak waar u het laminaat gaat leggen voordat u begint. Het is ook belangrijk om het juiste gereedschap en de juiste lijm te gebruiken bij het plaatsen van visgraat laminaat.

Onderhoud

Visgraat laminaat is gemakkelijk te onderhouden en kan regelmatig met een vochtige doek of stofzuiger worden gereinigd. Het gebruik van agressieve chemicaliën of reinigingsmiddelen op visgraat laminaat moet u vermijden, omdat dit de afwerking kan beschadigen.

Als u op zoek bent naar een klassieke en verfijnde vloer voor uw huis, kan visgraat laminaat de perfecte keuze zijn voor u. Het is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen, en is gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?