Skip to main content

PVC vloeren in Middenmeer

Op zoek naar de perfecte vloer voor je huis of kantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Breng een bezoek aan onze showrooms in Amsterdam en Schagen, daar kunnen onze medewerkers je alles vertellen over PVC vloeren. Een keuze die niet alleen duurzaam en praktisch is, maar ook onderhoudsarm en geluiddempend. Bovendien worden onze PVC vloeren geleverd in heel Noord-Holland, dus ook in Middenmeer

Voordelen van een PVC vloer

 • Duurzaam: Een PVC vloer staat bekend om zijn lange levensduur. De vloer is bestand tegen dagelijks gebruik en blijft er jarenlang mooi uitzien.

 • Onderhoudsgemak: Een PVC vloer vraagt weinig onderhoud. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om je vloer er als nieuw uit te laten zien.

 • Waterbestendig: In tegenstelling tot houten vloeren, is een PVC vloer waterbestendig. Dit maakt het ideaal voor ruimtes zoals de keuken of badkamer.

 • Veelzijdig: Met een breed scala aan designs en patronen, is er altijd een PVC vloer die past bij jouw stijl.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een PVC vloer?

Bij het kiezen van de juiste PVC vloer voor jouw situatie zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden:
 • Kwaliteit: Niet alle PVC vloeren zijn gelijk. Let op de dikte van de slijtlaag en de totale dikte van de vloer. Een dikkere slijtlaag betekent een langere levensduur.

 • Installatie: Er zijn verschillende manieren om een PVC vloer te installeren. Je kunt kiezen voor klik-PVC, dat je zelf kunt leggen, of voor verlijmd PVC, wat vaak door onze professionals wordt gedaan voor het beste resultaat.

 • Uitstraling: Kies een design dat past bij jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning. Er is een breed scala aan kleuren, patronen en imitaties van natuurlijke materialen beschikbaar.

 • Prijs: De prijs van een PVC vloer is afhankelijk van de kwaliteit en het design. Bedenk goed wat je budget is en maak op basis daarvan een keuze.

Ons aanbod

We hebben een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren, van klassieke houtlook tot moderne betonlook. Hier zijn enkele van onze populairste opties:

 • Houtlook: Voor een warme, natuurlijke uitstraling die past bij vrijwel elk interieur.

 • Steenlook: Ideaal voor een strak en modern interieur, met het praktische voordeel van PVC.

 • Patronen: Van subtiele designs tot opvallende patronen, perfect om je ruimte een unieke twist te geven.

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Middenmeer?

Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld. Natuurlijk staan wij klaar voor deskundig advies en professionele installatieservice in Middenmeer, zodat je zeker weet dat je vloer perfect ligt. Daarnaast bieden wij een uitgebreide garantie op jouw nieuwe PVC vloer zodat je zorgeloos kunt genieten.

Veelgestelde vragen over pvc vloeren in Middenmeer

 • Is PVC geschikt voor vloerverwarming? Ja, PVC vloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed, waardoor je ruimte efficiënt verwarmd wordt.

 • Hoe lang gaat een PVC vloer mee? Met goed onderhoud kan een PVC vloer tot wel 20 jaar meegaan.

 • Kan ik mijn PVC vloer zelf leggen? Hoewel het mogelijk is, raden we aan om gebruik te maken van onze professionele installatieservice voor het beste resultaat.

Neem contact op of kom langs in Amsterdam of Schagen

Klaar voor een nieuwe PVC vloer in jouw huis of kantoor in Middenmeer? Onze PVC vloeren worden geleverd in heel Noord-Holland, dus neem gerust vrijblijvend contact op. We geven graag persoonlijk advies en beantwoorden al je vragen. Samen zorgen we ervoor dat je de mooiste vloer vindt voor jouw ruimte in Middenmeer. We kijken ernaar uit je snel te mogen verwelkomen in onze showroom in Amsterdam of Schagen.Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam