Skip to main content

Trap renoveren? PVC traptreden en meer

Gepost op 01 maart 2023

Als je aan het renoveren bent, vergeet dan niet je trap te renoveren! Het kan een grote verbetering zijn voor het uiterlijk van je huis, en het kan ook helpen om ongelukken te voorkomen. In deze blogpost zullen we het hebben over wat er mogelijk is bij trappenrenovatie, met name PVC traptreden.

Een mooie trap is de moeite waard

Wanneer je denkt aan renovatie, denk dan ook aan je trap. Het is vaak een van de eerste dingen die mensen opmerken wanneer ze bij je binnenkomen, dus waarom zou je niet wat tijd en energie steken in het maken ervan zo mooi mogelijk? Er zijn allerlei verschillende soorten materialen die je kunt gebruiken voor de treden van je val, maar wanneer je kiest voor PVC traptreden, weet je dat je kiest voor duurzaamheid en veiligheid. PVC traptreden zijn namelijk bestand tegen slijtage en heeft een antisliplaag, waardoor het minder waarschijnlijk is dat er ongelukken gebeuren. Bovendien is PVC makkelijk schoon te maken – perfect voor huishoudens met kinderen of huisdieren!

Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in trappenrenovatie, dus als je niet zeker weet hoe je aan de slag moet gaan, schakel dan iemand in die hier ervaring mee heeft. Net als wij, kunnen zij helpen met het adviseren over welke materialen geschikt zijn voor jouw val en hoe alles in elkaar moet worden gezet. Het is belangrijk om te onthouden dat veiligheid altijd voorop moet staan bij trappenrenovatie, dus wees niet bang om advies in te winnen!

Veilig en mooi

Trappenrenovatie is echt de moeite waard – niet alleen omdat het er beter uit laat zien, maar ook omdat het veiliger kan maken. Als je twijfelt over wat er mogelijk is of hoe alles in elkaar moet worden gezet, schakel dan iemand in die hier ervaring mee heeft. Op die manier weet je zeker dat alles goed wordt aangepakt en dat de kans op ongelukken wordt verkleind.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam