Skip to main content

Waarom een zwarte PVC vloer een goede keus is

Gepost op 27 juli 2021

Wanneer je fan bent van donkere kleuren, is een zwarte PVC vloer waarschijnlijk een goede keus voor jou. Maar ook als je geen fan bent van donkere kleuren, maar je met je interieur wel wat anders wilt, is een donkere PVC vloer een goede keuze omdat een zwarte PVC vloer zoveel kan doen voor je interieur. Om welke reden je ook voor een zwarte PVC vloer kiest, die keuze maak je dan heel bewust. In deze blog gaan we wat dieper in op die zwarte PVC vloer.

Voor veel mensen is een donkere PVC vloer iets te gedurfd, omdat het een hele aanwezige kleur is die best wel een statement maakt. Toch zien we de donkere PVC vloer steeds vaker voorbij komen. De zwarte kleur geeft namelijk een luxe en moderne uitstraling aan de ruimte. En misschien denk je: zwart is zwart, dus er zal wel weinig keuze zijn als het gaat om een zwarte PVC vloer, maar niets is minder waar.

Voor een donkere PVC vloer heb je over het algemeen twee soorten uitvoeringen: de houtlook en de betonlook. De betonlook geeft vaak een strakke uitstraling aan je interieur, en gaat daarom goed samen met een moderne en industriële huisstijl. De houtlook is wat warmer dan de tegellook en gaat bijvoorbeeld mooi samen met een landelijke huisstijl.

Het idee dat een zwarte PVC vloer alleen maar samengaat met een uitgesproken inrichting klopt dus niet. Zwart is juist een hele veelzijdige kleur is met talloze soorten interieurstijlen te combineren is. Je kunt een donkere PVC vloer heel mooi combineren met donker of juist licht meubilair, afhankelijk van welke soort uitstraling je wilt creëren; van heel modern tot juist heel knus, warm en gezellig. Zwart is dus absoluut geen koude kleur meer in de interieurwereld.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?