Skip to main content

PVC Vloeren Betonlook: Stijlvol, Praktisch en Duurzaam

Gepost op 19 oktober 2023

Op zoek naar een vloer die de stoere uitstraling van beton combineert met de praktische voordelen van PVC? Dan is een PVC vloer met betonlook de ideale keuze voor jou. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen, eigenschappen en stylingtips voor deze trendy vloer.

1. Wat zijn PVC vloeren met betonlook?

PVC vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een kunststof materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Wanneer deze vloeren een design krijgen dat de rauwe textuur en het uiterlijk van beton nabootst, spreken we van een betonlook.

2. De voordelen

Duurzaamheid: PVC is een bijzonder sterk materiaal dat goed bestand is tegen slijtage. Het gaat vele jaren mee zonder zijn schoonheid te verliezen.

Onderhoudsvriendelijk: Een PVC vloer met betonlook is eenvoudig schoon te houden. Het heeft een glad oppervlak dat stof en vuil afstoot, waardoor je het gemakkelijk kunt vegen of dweilen.

Warmte en geluid: In tegenstelling tot echt beton, voelt PVC warm aan onder de voeten. Bovendien dempt het geluid, waardoor het bijdraagt aan een rustige sfeer in huis.

Installatie: Het leggen van een PVC vloer is relatief eenvoudig, en het kan vaak direct over een bestaande vloer worden geïnstalleerd.

3. Stylingtips

Een betonlook vloer is enorm veelzijdig en past in zowel moderne als industriële interieurs. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je nieuwe vloer te halen:

Meubels: Kies voor strakke meubels met metalen en houten accenten om de industriële uitstraling te benadrukken.

Kleurpalet: Houd je kleurenschema neutraal met grijstinten, zwart en wit. Voeg eventueel een pop of colour toe met accessoires of kunst.

Verlichting: Ga voor hanglampen van ruw metaal of beton voor een harmonieus geheel.

Accessoires: Voeg textuur toe met zachte tapijten, kussens en gordijnen. Kies voor robuuste accessoires zoals metalen rekken of betonnen potten.

4. Waar te kopen?

Voor de beste kwaliteit en service op het gebied van PVC vloeren met betonlook, bezoek je natuurlijk martijndewitvloeren.nl. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide collectie, vind je gegarandeerd de perfecte vloer voor jouw woning.

Conclusie

Een PVC vloer met betonlook combineert het beste van twee werelden: de robuuste uitstraling van beton en de praktische voordelen van PVC. Het is een stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze voor elk interieur.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?