Skip to main content

Zo breng je de zomer in je interieur

Gepost op 13 juli 2019

De zomer is in volle bloei. We hebben al best een aantal warme dagen gehad en wat is het toch fijn om te zien dat alles buiten weer bloeit en groeit. De meeste mensen zijn in de zomerperiode dan ook bezig met het exterieur. Maar dit is ook het ideale moment om je interieur eens een zomerse boost te geven. Met de volgende tips haal je echt de zomer in huis.

 

Haal binnen naar buiten en buiten naar binnen

Waarschijnlijk zit je in de zomer regelmatig in de tuin of op het balkon. Heerlijk zo’n eigen plekje om te genieten van de zon, de temperatuur en het uitzicht. Het allerleukste is dan wel als de styling van exterieur past bij het interieur. Zodat het echt een geheel lijkt. Waarschijnlijk ben je al snel geneigd om allerlei nieuwe artikelen aan te schaffen voor styling in de tuin, maar het leukste is eigenlijk om wat van de gewone styling van je interieur deze periode tijdelijk buiten te plaatsen. Zo creëer je een echte huiselijke stijl en voelt het ook meer aan als je eigen plekje. Daarnaast creëer je echt een zomergevoel door wat van buiten naar binnen te halen, dit doe je al gemakkelijk met de aanschaf van wat extra bloemen en planten. Heerlijk wat extra leven in huis!

Kleur en licht  

 Misschien een beetje onnodig om te vermelden, maar de zomer is gerelateerd aan veel kleur en licht. Dit is dan ook het ideale moment om het interieur op te fleuren met kleur. Geef leven aan je zit meubels door gebruik te maken van levendige en kleurrijke kussens.

Een andere tip is om deze periode gebruik te maken van zomerverlichting. Overdag heb je genoeg aan daglicht. Maar om het zomerse gevoel s’ avonds vast te houden kun je bijvoorbeeld gebruik maken van gedimd licht en sfeerverlichting. Vervang alle donkere kaarsen door witte en pastelkleurige, en als extraatje kun je geurkaarsen aanschaffen in frisse en lichte geuren.  De leukste inspiratie voor deze zomer vind je natuurlijk op Pinterest.  

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam