Skip to main content

Wat is de beste houten vloer voor je thuiskantoor?

Gepost op 30 maart 2018

Omdat een groeiend aantal mensen ervoor kiest om vanuit huis te werken. Hetzij als freelancers of binnen een overeenkomst met hun werkgever.  Is de behoefte aan thuiskantoren recentelijk toegenomen. Bij het veranderen van een ruimte in je huis. Naar een thuiskantoor. Kun je je afvragen welk type houten vloer het beste bij je past. In dit artikel vind je nuttig advies om je te helpen. De juiste keuzes te maken.

Vaak hebben mensen hun thuiskantoor nodig voor meerdere doelen. Zoals een logeerkamer of een speelkamer voor kinderen. Daarom is het een goed idee om na te denken. Voor welke verschillende doeleinden de ruimte zal dienen. Voordat u de vloeroptie kiest. Het maakt niet uit of je de kamer uitsluitend als een kantoor gaat gebruiken. Of dat het een dubbel doel dient. Zowel solide als geconstrueerde houten vloeren zijn geweldige opties.

Waar moet je rekening mee houden?

Bij het maken van een keuze voor jou nieuwe thuiskantoorvloeren. Moet je rekening houden met dingen als:

 

 • locatie van het kantoor

 

 • verwachte slijtage

 

 • het uiteindelijke effect dat je wilt bereiken.

 

Ongeacht wat je keuzes zullen zijn. Je zult zeker in staat zijn om een ​​prachtige creatieve ruimte te creëren. Die je zal inspireren in je dagelijkse werk. En anderzijds heel praktisch zal zijn. Gezien de vele producten die beschikbaar zijn in de markt. Zal je verwend worden met de keuze.

Eerst moet je beslissen of je kiest voor een massieve of geconstrueerde houten vloer. Houd bij het maken van deze keuze. Rekening met de locatie van het kantoor en de ondervloer. Wat even belangrijk is. Dus als je bijvoorbeeld hebt besloten. Om een ​​kelder in een kantoor aan huis om te bouwen. Moet je waarschijnlijk rekening houden met een hogere luchtvochtigheid. Zelfs als je een vocht regulerende behandeling hebt gedaan. En vanwege de verhoogde luchtvochtigheid in kelders. Wordt je meestal aangeraden om te gaan. Voor geconstrueerde houten vloeren. Omdat deze beter bestand zijn. Tegen verhoogde luchtvochtigheid. Hetzelfde geldt als je van plan bent je zolder. In een kantoor aan huis om te zetten. Geconstrueerde houten vloeren zullen waarschijnlijk. De beste keuze zijn. Vanwege temperatuurschommelingen op zolderruimtes. Op alle overige locaties rond het huis. Zullen zowel massieve als geconstrueerde houten vloeren even goed werken.

houten vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam