Skip to main content

Van Hongaarse punt vloer tot grijstinten: interieur trends najaar 2016

Gepost op 24 augustus 2016

De zomer lijkt nog maar net begonnen te zijn, maar toch kijken we al graag vooruit naar dé grote interieur trends voor dit najaar. Maar welke draai u uw interieur ook wilt geven, welke stijl u ook wilt toepassen; een mooie houten vloer mag natuurlijk nooit ontbreken!

1. Houten vloer: Hongaarse punt vloer

De Hongaarse punt vloer heeft een klassiek uiterlijk, maar kan ook erg mooi staan in een modern interieur. Dit najaar wordt de Hongaarse punt vloer voorzien van een moderne touch door middel van bijzondere afwerkingen. Zo kan de houten vloer een frisse en trendy uitstraling krijgen, door deze bijvoorbeeld te voorzien van een white wash.

2. Vintage woonaccessoires

Geef uw interieur een unieke sfeer door moderne elementen, zoals een strakke houten vloer en moderne meubelen, af te wisselen met vintage woonaccessoires. U kan hierbij denken aan antieke kandelaars, fotolijstjes of een bijvoorbeeld een traditionele wereldkaart. Een vintage vloerkleed kan natuurlijk ook uw moderne interieur perfect complementeren. Het contrast met de houten vloer zal een prachtig effect geven!

3. Grijstinten

De kleur grijs is de laatste jaren verrassend populair geworden. Hoewel grijs een vrij saaie kleur an sich is, blijkt de kleur de perfecte basis te zijn. Deze neutrale kleur valt namelijk uitstekend te combineren met verschillende accentkleuren. Daarnaast zijn er veel verschillende tinten grijs mogelijk. Van lichtgrijs tot donkergrijs; met deze kleur zit u dit najaar helemaal goed!

4. Wol

Van vakmanschap houden we allemaal, al helemaal als het ons interieur ten goede komt. Dit najaar fleurt u uw interieur op met gebreide woonaccessoires van het fijnste wol. Denk hierbij aan een fijngebreide kussensloop of een poef met een grof kabelmotief, voor een authentieke uitstraling. De wol ziet er niet alleen sfeervol uit, maar voelt ook zacht aan en houdt u goed warm tijdens een koude winterdag. Comfort is natuurlijk ook belangrijk!

5. Donkerblauw

Een opmerkelijke accentkleur die dit najaar erg populair zal zijn is donkerblauw. Grote interieurontwerpers geven deze kleur een eigentijdse twist door hem te combineren met unieke materialen, zoals wol, fluweel en katoen. U kan deze kleur niet alleen toe passen in uw interieur door middel van woonaccessoires; als u het aandurft, kan u deze kleur ook gebruiken voor uw muren, plafond of zelfs vloer. Wat dacht u van een donkerblauwe houten vloer, of een Hongaarse punt vloer? Martijn de Wit Vloeren vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam