Skip to main content

Rustiek houten vloer – Wat zijn de opties?

Gepost op 25 oktober 2017

Rustieke interieur styling is een keuze waar steeds meer mensen voor kiezen. Ooit was glimmend, stralend en nieuw hip. Tegenwoordig zijn we onder de indruk van mensen die in staat zijn om invenitieve interieurs te creeeren. Die bestaan vaak uit antieke en vintage items gemixt met nieuwere spullen. Als je graag een interessante en persoonlijke kamer wilt hebben, dan is een rustieke houten vloer een geweldige keuze.

Rustieke vloeren

Rustieke vloeren bestaan uit stenen, tegels, beton of hout. Hoe dan ook, als je de juiste keuze maakt zorg je ervoor dat je vrienden met bewondering je kamer zullen bekijken. Als je graag een rustieke vloer wilt en je twijfelt tussen steen, tegels of beton, zal je al snel een rustieke uitstraling hebben.  Maar dit zijn al snel dure opties. Daarnaast, als je geen vloer verwarming hebt, zal je al snel koude voeten krijgen.

Als je je geen zorgen maakt over koude voeten of vloer verwarming hebt dan zijn er vele ideeën die je kunt gebruiken voor een rustiek uitziende vloer. Stenen vloeren zien er mooi uit en zijn makkelijk schoon te maken. Maar zijn daar naast erg duur en koud aan de voeten. Hetzelfde geld voor rustieke tegels. Ze hebben ook de neiging om koud aan te voelen. Zijn makkelijk schoon te maken en ideaal voor natte omgevingen.

Natuurlijk geloven wij bij Martijn de wit Vloeren dat niks het rustieke uiterlijk beter uit straalt dan een echt natuurlijk rustiek product. Namelijk hout. Elke soort houten vloer kan er rustiek uit zien door er een bepaalde afwerking aan toe te voegen.  Wat maakt hout rustiek? Hout wordt vaak gezien als rustiek door zijn uiterlijk. Rustiek uitziend hout heeft een groot aantal knopen en onregelmatigheden in zijn kleur en krollen. Dit maakt de vloer niet inferieur, het past bijvoorbeeld alleen niet bij iemand die graag een regelmatige vloer wilt. Bekijk hier de rustieke houten vloeren die je bij ons kunt vinden.

houten vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?