Skip to main content

Nieuwe trend: Greige houten vloer

Gepost op 15 april 2018

Greige, of de combinatie van grijs en beige. Is de nieuwe neutrale houten vloer trend kleur voor iedereen die op zoek is naar een verandering. Van saai beige, overdreven grijs of klinisch wit. Het is de ideale kleuroptie voor elk modern huis. Dat op zoek is naar een heldere, schone ruimte. En met zoveel eenvoudige manieren om het mee te stijlen en in te richten. Is het geen wonder dat het een favoriet wordt in de wereld van het interieurontwerp. Uiteraard hebben wij op de vraag van onze klanten gereageerd. En een aantal verschillende vloeropties geïntroduceerd. Om je in staat te stellen de greige vloertrend met vertrouwen te omarmen. Lees meer over het gebruik van deze houten vloeropties bij je thuis.

 

Greige vloeropties

 

Als je een kwaliteit houten vloer in de prachtige kleur greige kiest. Heb je een prachtige vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Dankzij het ongelooflijke ontwerp en de duurzaamheid. Deze vloerkleur is ook ongelooflijk veelzijdig. Waardoor hij ideaal is voor gebruik in het hele huis.

Kies de verf die bij je past

De keuze voor een verf die bij uw grijze houten vloer past, is normaal gesproken een keuze tussen neutrale tinten. Met zwarte of bruine ondertoon als aanvulling op de grijstinten in het hout of de beige. Hierdoor kun je experimenteren met de warme en koele tonen. Het mooie van deze houten vloer is dat je licht of donker kunt gaan met je verfkleurkeuzes om een ​​grote, lichte ruimte. Of een gezellige kamer met een dramatisch gevoel te creëren. Zorg ervoor dat je een paar verfmonsters krijgt. En deze tegen je vloer test om te zien of je meer beige of grijstinten nodig hebt om het gewenste effect te bereiken.

 

Meubelen kiezen

Meubelkeuzes zijn niet beperkt wanneer je de greige vloertrend omarmt. Maar omdat het een moderne vloertrend is. Zou een meer eigentijdse stijl van meubilair het beste zijn. Of je nu kiest voor magere lijnen. Of weelderige ontwerpen, je kunt jouw meubels vrij gemakkelijk laten matchen. Met de grijze en beige tinten van je vloer, ongeacht of het een bed, een eettafel of een sofa is.

houten vloer

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?