Skip to main content

Mooie woonaccessoires van hout voor bij uw houten vloer

Gepost op 08 oktober 2015

Bij een mooie houten vloer hoort natuurlijk ook een passend interieur! Op deze blog delen we regelmatig allerlei leuke interieur inspiratie, maar vandaag kijken we naar inspiratie met wat wij het leukste materiaal vinden; hout!

Hout kan niet alleen in uw huis verwerkt worden met een authentieke houten vloer, lambrisering of meubilair. De sfeer die uw huis uitstraalt zit vaak in de kleine details verstopt. Met hout kan u zeker nog veel meer. Steeds vaker zien we kunstwerken van hout, maar ook steeds meer woonaccessoires zijn gemaakt van hout. Het soort hout die hiervoor gebruikt wordt, bepaalt wel welke toon er gezet wordt. Steigerhout geeft een robuuste uitstraling, terwijl drijfhout juist een artistiekere look heeft.

Op zoek naar een mooie houten vloer?

Heeft u de juiste woonaccessoires al in huis, maar bent u juist op zoek naar een mooie houten vloer? Martijn de Wit Vloeren is expert op het gebied van houten vloeren. Van een klassieke Hongaarse punt vloer tot een visgraatvloer met een moderne en frisse uitstraling; we denken graag met u mee en helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste houten vloer bij uw interieur. Kwaliteit en maatwerk staan hierbij hoog in het vaandel bij ons. Naast houten vloeren biedt Martijn de Wit Vloeren een uitgebreid assortiment aan andere vloerbedekkingen, waaronder gietvloeren, PVC vloeren, laminaat en tapijt.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke vraag? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Het team van Martijn de Wit Vloeren staat altijd voor u klaar. We zien u graag terug in onze showrooms, die gevestigd zijn in Oostzaan en Amsterdam. Maak een afspraak en we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Volgt u ons al op Pinterest? Laat u nu verrassen door onze persoonlijke selectie aan inspiratie en tips!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?