Skip to main content

Interieur trend: de betonlook gecombineerd met een houten vloer

Gepost op 03 april 2016

Ook wat betreft het interieur zien we trends komen en gaan. Sommige trends zijn van korte duur, anderen blijven wat langer hangen. De laatste jaren kunnen aan de hand van deze interieur trends we wel enkele belangrijke interieurstijlen onderscheiden. Zo is het minimalistische Scandinavisch Design op het moment erg populair, maar doet het Industrieel Design het ook erg goed. Binnen deze laatste stijl zien we momenteel een nieuwe trend opkomen, die erg goed gecombineerd kan worden met een mooie houten vloer; de betonlook.

Robuuste materialen: hout, koper en beton

Bij een industrieel interieur ligt de focus op vakmanschap, ruwe uitstraling en robuuste materialen. Bij een industrieel interieur zien we dus veel pure materialen voorbijkomen, zoals hout, koper en beton, maar ook linnen, wol en kurk. Deze materialen stralen een voor een echt vakmanschap uit en passen goed bij de stoere en robuuste sfeer van een industrieel interieur. Een mooie houten vloer mag dus zeker niet ontbreken en kan als een goede basis voor uw industriële interieur dienen. Martijn de Wit Vloeren adviseert u graag over de juiste vloer voor uw interieur. Voor meer informatie en contactgegevens raden we u aan om een kijkje op onze website te nemen, martijndewitvloeren.nl.

De betonlook in uw interieur

Het gebruik van beton geeft uw interieur meteen die robuuste uitstraling die u zoekt voor een industrieel interieur. De betonlook kan u op verschillende manieren toepassen. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een muur of plafond te voorzien van de betonlook, dit kan eventueel ook met behulp van een speciale betonverf. In de keuken kan u tevens kiezen voor een aanrechtblad of wasbak van beton. Dit staat erg mooi met een robuuste houten vloer en het gebruik van koperen woonaccessoires. Dit geldt ook voor de badkamer, waar u ervoor kan kiezen om het bad, de douche en de wasbakken van beton te laten maken. Ook hier is een houten vloer zeker mogelijk, zo kan u lezen in onze blog ‘Hout in de badkamer‘.

Een mooie houten vloer

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer, die past bij de stijl van uw interieur? Of uw interieur in de stijl van Industrieel Design is of meer neigt naar andere interieurstijlen, Martijn de Wit Vloeren adviseert u graag bij het aanschaffen van een houten vloer. Op martijndewitvloeren.nl kan u verschillende voorbeelden van ons werk en meer informatie vinden over onze diensten. We horen graag van u!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?