Skip to main content

Interieur inspiratie: houten vloer in de kinderkamer

Gepost op 29 oktober 2015

Een inrichten van de kinderkamer is voor veel ouders een heilig ritueel. Tijdens de negen maanden zwangerschap worden volop voorbereidingen getroffen en het klaarmaken van de babykamer hoort daar zeker bij. Maar waar begint u? Aangezien de vloer dient als basis van het interieur is het handig om eerst hierover na te denken en daarna pas het meubilair aan te schaffen. Veel ouders denken vaak dat tapijt een goede keuze is voor de kinderkamer, omdat het zacht is, maar vaak is dit niet het geval. Tapijt houdt veel stof vast en veel kinderen kunnen hier niet tegen, vooral als ze erg gevoelig voor allergieën zijn. Een houten vloer is zeker een goede keuze voor de kinderkamer. Waarom? Martijn de Wit Vloeren deelt enkele redenen met u!

Een houten vloer is tijdloos

Een houten vloer is tijdloos en dient als een neutrale basis voor de kinderkamer. Kinderen doorgaan verschillende fases en willen ook regelmatig de inrichting van hun kamers aan kunnen passen. Zo ziet een kamer van een peuter er natuurlijk heel anders uit dan een tienerkamer. Met een houten vloer is dit absoluut geen probleem, omdat het makkelijk te combineren is met verschillende kleuren en interieurstijlen.

Schoon

Een houten vloer is makkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor kinderen met een stofallergie. Stof kan goed en grondig verwijderd worden met een stofzuiger en door te dweilen. Gebruik hiervoor wel de juiste producten.

Duurzaam

Mits u de houten vloer goed onderhoudt, kan deze zeker tegen een stootje. U kan natuurlijk de kamer aankleden met een leuk vloerkleed, hiermee kan u slijtage voorkomen.

Wilt u graag meer weten over houten vloeren in de kinderkamer? Het team van Martijn de Wit Vloeren vertelt u hier graag meer over. Maak een afspraak of kom langs in onze showrooms in Oostzaan en Schagen voor persoonlijk advies!

Meer interieur inspiratie? Volg ons dan op Pinterest!

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?