Urban wood XL, unieke houten vloer

Interieur inspiratie: een unieke houten vloer als eye-catcher

Veel mensen zien vooral het meubilair als toonzetters van de kamers, maar u mag ook zeker niet de basis vergeten. Door middel van uw vloer of muren geeft u de kamer al een bepaalde uitstraling.

Een unieke houten vloer kan dan ook zeker als eye-catcher dienen, die de kamer meteen een bepaalde uitstraling kan meegeven. U kan hiervoor een prachtige stenen vloer kiezen, maar ook met hout zijn er genoeg mogelijkheden.

Op zoek naar een unieke houten vloer?

Wilt u echt iets speciaals? Martijn de Wit Vloeren heeft een exclusief productielabel, genaamd URBANWOOD XL. Onder dit productielabel leveren we extra grote vloerdelen, die even groot als de boom zijn; TREE SIZE! Deze vloerdelen zijn even breed en lang als de echte boom en geven uw ruimte een authentieke uitstraling. Meer weten? Neem dan contact met Martijn de Wit Vloeren!

Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor nieuwe avonturen. U vraagt, wij regelen het. Een gekleurde houten vloer? Geen probleem. Een prachtige visgraat vloer met een speciale wish? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte unieke houten vloer voor uw huis!

Ter inspiratie hebben we enkele prachtige, unieke vloeren voor u op een rijtje gezet, waaronder een vloer gelegd door onszelf. Volgt u ons trouwens al op Pinterest?

Unieke houten vloer door Martijn de Wit Vloeren

Unieke houten vloer door Martijn de Wit Vloeren

Urban wood XL, unieke houten vloer

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!