Skip to main content

Houten vloer in de gang: interieur inspiratie

Gepost op 10 augustus 2016

Ruimtes als de keuken of de woonkamer mogen dan wel het kloppende hart van uw huis zijn; de gang is de eerste ruimte die u en uw gasten betreden. Zorg ervoor dat uw gang meteen een bepaalde warmte en gezelligheid uitstraalt door een houten vloer in de gang te plaatsen. Zo voelt iedereen zich meteen welkom!

Houten vloer in de gang: de voordelen

Naast het feit dat een houten vloer een klassieke en tijdloze uitstraling heeft, zijn er nog vele andere belangrijke voordelen. Zo staat een houten vloer bekend om haar duurzaamheid; de houten vloer zal lang mee gaan en is dus een uitstekende investering voor uw interieur. Ten slotte is een houten vloer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Hier kan u meer lezen over de voordelen van een houten vloer: “Houten vloer: dit zijn de vijf belangrijkste voordelen!”

Houten vloer in de gang: mogelijkheden

Martijn de Wit Vloeren vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor de vloer in uw gang. We denken graag met u mee en laten u kennismaken met ons maatwerk. Heeft u bijvoorbeeld een lange, smalle gang? Dan is het mogelijk deze optisch ruimer te lijken door het gebruik van een lichte houten vloer met smalle plankdelen. Bent u juist op zoek naar een opvallende vloer voor uw gang? Met een zwartgelakte visgraatvloer maakt u een echte statement!

Houten vloer in de gang: slijtage voorkomen

Omdat u de gang vanaf buiten betreedt, is de kans groot dat u vuil mee naar binnenloopt. U kan dit natuurlijk voorkomen door een mat neer te leggen of iedereen te verplichten om de schoenen uit te doen, maar dit laatste wordt over het algemeen weinig nog gedaan. Door vuil, zoals zand, kan het zijn dat uw houten vloer eerder slijtage zal vertonen. Het is daarom belangrijk om uw houten vloer in de gang goed te onderhouden en regelmatig te stofzuigen, zodat het schurende vuil niet te lang blijft liggen.

Wilt u meer informatie ontvangen over een houten vloer in de gang? De specialisten van Martijn de Wit Vloeren vertellen u graag meer! Neem contact met ons op of kom eens langs in één van onze showrooms!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?