Skip to main content

Houten vloer tot keuken: 5 belangrijke investeringen voor uw interieur

Gepost op 31 augustus 2016

Een huis kopen is een grote investering: u koopt het huis met de gedachte hier enige tijd te kunnen wonen. Het is dan ook belangrijk dat u zich prettig voelt in uw nieuwe ‘thuis’, dat het een aangename plek is om te wonen. Van houten vloer tot de keuken: vandaag vertellen we u over de vijf belangrijke investeringen voor uw interieur, die van uw huis echt een thuis maken!

1. Een houten vloer

Door te kiezen voor een houten vloer geeft u uw huis een bepaalde sfeer mee. De uitstraling van de houten vloer wordt bepaald door verschillende beslissingen die u maakt. Denk hierbij aan de kleur, houtsoort en het patroon. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste houten vloer voor uw interieur! Een lichte houten vloer geeft bijvoorbeeld een prachtig ruimtelijk effect, terwijl een donkere eiken vloer kan zorgen voor een luxueuze en knusse sfeer in de kamer. Daarnaast lijkt een houten vloer misschien een dure investering, maar vergeet niet dat de vloer dankzij haar tijdloze karakter en duurzaamheid lang mee zal gaan.

2. Een mooie keuken

De keuken wordt vaak gezien als het hart van het huis; dit is de plaats waar het hele gezin bijeenkomt na een lange dag op werk of school. Een keuken die niet naar uw smaak is kan daarom een doorn in het oog zijn en uw woonplezier zeker beïnvloeden. Wist u overigens al dat een houten vloer prachtig kan staan in uw keuken en zelfs praktisch kan zijn? Lees hier verder: ‘Houten vloer in de keuken: 10 tips voor een knusse keuken’

3. Meubilair

Kleren maken de man, luidt het spreekwoord. Dit geldt in principe ook voor het meubilair in een woning. Meubelstukken als die super zachte bank, die antieke buffetkast en dat kingsize bed geven uw interieur invulling en sfeer. Omdat u makkelijk van meubilair kan wisselen, klinkt dit wellicht als een minder grote investering dan een houten vloer of de keuken, maar vergis u hier niet in; meubilair kan uw interieur maken of breken.

4. Badkamer

Naast een mooie keuken, volledig naar uw smaak, is de badkamer een belangrijk moment om te investeren in uw inrichting. Ook hier zal een houten vloer niet misstaan. Tegen alle vooroordelen in zijn houten vloeren zeker wel mogelijk in de badkamer. Martijn de Wit Vloeren adviseert u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw badkamer.

5. De tuin

Het valt misschien niet helemaal onder het ‘interieur’, maar bij een mooi huis hoort natuurlijk ook een passende tuin!

Bent u op zoek naar een bijzondere houten vloer? Het enthousiaste team van Martijn de Wit vloeren staat voor u klaar en vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam