Skip to main content

Gietvloer in uw woning

Gepost op 09 juli 2014

Gietvloeren werden van origine voornamelijk toegepast in de industrie en de zorgsector. In vergelijking met houten vloeren zijn ze glad, extreem makkelijk schoon te houden, vochtdicht, duurzaam, warmte- en geluidsisolerend, brandveilig, anti-allergisch en anti-statisch. De gietvloer is een product dat meubels en ruimtes beter uit laat komen. Een gietvloer heeft weinig onderhoud nodig. Stofzuigen en dweilen is voldoende.

Naast praktisch zijn gietvloeren ook heel mooi! Naadloos, strak, slijtvast, prima te combineren met vloerverwarming. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog (effen of meerkleurig). Bovendien kunt u foto’s, tekeningen of bijzondere patronen in uw vloer mee laten gieten. Niet zo gek dat gietvloeren ook bij particulieren steeds populairder worden. Een combinatie met moderne raamshutters geeft ook een prachtig effect! Een gietvloer is ook geschikt voor badkamer gebruik. Dit vanwege de vloeistofdichtheid. Gietvloer doorlopend in de douche is een mooie en veel voorkomende keuze.

Er zijn 3 soorten gietvloeren Polyurethaan, Epoxy en Egaline. De eerste is geschikt voor in uw woning, de tweede voor uw bedrijf of project. De laatste Egaline wordt met name gebruikt als ondervloer.


Polyurethaan

Een polyurethaan gietvloer is flexibel en dus bij uitstek geschikt voor werkende ondergronden. Deze vloer is licht verend, geluiddempend en voelt warm en comfortabel aan. U kunt kiezen uit matte afwerking of zijdeglans. En wilt u een toefje glamour? Laat dan glitters in uw vloer strooien!


Epoxy
Harder dan een polyurethaan vloer, met een hoogglans toplaag. Eventueel ook anti-slip. Deze vloer kan de zwaarste belasting hebben en wordt met name toegepast in bedrijfsruimtes. Wij plaatsen deze gietvloeren alleen bedrijfsmatig en projectmatig. Omdat epoxy niet elastisch is, is deze vloer niet geschikt voor nieuwbouwpanden of oude panden die nog werken.

Gietvloer specialisten

Het gieten van gietvloeren is een specialistisch werk. Onze specialisten hebben jaren ervaringen met het gieten van deze vloeren. Wilt u een gietvloer in uw woning of bedrijf? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam