Skip to main content

Feestje? Zo bescherm je de vloer

Gepost op 13 augustus 2019

Een feestje geven op zijn tijd is hartstikke gezellig. Tijdens de feestdagen, een verjaardag of een jubileum er zijn genoeg redenen om een feestje te geven. Helaas vergt een feestje ook veel stress en troep. Maar dat is absoluut geen reden om ervan af te zien. Geef jij binnenkort een feestje? En ben je benieuwd hoe je het feestje laat slagen zonder kopzorgen? Lees snel onze handige tips.

 

Beschermen

 

Tijdens een feestje is de kans groot dat er weleens wat wordt gemorst. Denk aan rode wijn, cola of etenswaren. Hartstikke zonde als dit op jouw dure vloer komt, en vaak ook nog eens lastig om te verwijderen. Hoe pak je dit nou aan? We beginnen bij de goedkoopste oplossing: stucloper.

 

Stucloper

 

Dit is de ideale oplossing wanneer je een parket of laminaatvloer hebt. Een stucloper biedt namelijk veel bescherming aan uw vloer. Naast een effectieve oplossing, is deze oplossing ook nog eens super goedkoop. Een win-win dus!

Hoe werkt dit? Stucloper, ook wel protectiekarton genoemd, is een stevig karton boord voorzien van een kunststof coating. Door deze coating en sterke structuur kan de stucloper niet worden aangetast, is hij waterdicht en slijtvast. In andere woorden: uw vloer kan niks meer overkomen. Nog een voordeel aan deze oplossing: na gebruik kan je hem gewoon deponeren in de oud-papierbak.

 

Afdekfolie

 

Een nadeel aan de stucloper is dat deze oplossing eigenlijk alleen effectief is voor een harde vloer. Wanneer je tapijt hebt liggen heb je er dus eigenlijk niks aan. Toch is een tapijtvloer ook best wel tricky voor een feestje. Vlekken in het tapijt zijn moeilijk te verwijderen, al helemaal als je er te laat bij bent. Hoe bescherm je je tapijt tijdens een feestje? Hiervoor kan je afdekfolie, of te wel: tapijt folie gebruiken. De folie is voorzien van een plakrand en is snel te verwerken, maar ook snel te verwijderen.

 

Natuurlijk ga je ervan uit dat de gasten netjes omgaan met hun hapjes en drankjes. Maar ongeluk zit in een klein hoekje! Je kan dus maar beter voorzichtig zijn en uw vloer voldoende bescherming te bieden. Zo kun jij als gastheer of gastvrouw ook lekker genieten van uw avond. 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam