Skip to main content

Een prachtige eiken vloer: zo creëert u een gezellige en warme inrichting

Gepost op 10 november 2015

De dagen en nachten worden kouder en daarom blijven we vaker binnen. Dit is een reden om uw inrichting een nieuwe uitstraling te geven. Gelukkig liggen de woonwinkels vol met aantrekkelijke accessoires. Daarnaast zorgt het kiezen van de juiste verlichting voor een warme sfeer. Van een prachtige eiken vloer tot de juiste verlichting; in deze blog leest u hoe u uw huis (nog) gezelliger maakt!

Accessoires kiezen en combineren

Om uw huis een warme uitstraling te geven kiest u voor accessoires die van zachte materialen zijn gemaakt. Leg bijvoorbeeld vloerkleden neer. Deze heeft u tegenwoordig in alle soorten en maten. Of fleur uw bank op met verschillende kussens en kleedjes. De kleur die deze herfst en winter terugkomt is goud. Combineer deze verrassende kleur met lichte kleuren en natuurlijke elementen, die goed staan bij uw houten vloer, zoals een unieke eiken vloer. Kies bijvoorbeeld voor een gouden schaal met daarop dennenappels of ga voor goudkleurige kussens, fotolijsten of bloempotten. Zorg daarnaast voor kaarsen in huis, want in het donkere najaar is kaarslicht extra gezellig. Kies hierbij voor kaarsen die een prettige geur verspreiden, zoals lavendelgeur of houtachtige geuren.

Verlichting

Naast de verlichting van kaarsen, is het ook belangrijk om goede basisverlichting te hebben. Nu de dagen steeds donkerder worden is het handig om kunstmatig licht op ieder moment naar wens te kunnen afstemmen. Ga daarom voor dimbare inbouwspots. Wanneer u een boek of tijdschrift wilt lezen kunt u deze spots fel laten schijnen en als u ’s avonds sfeervol licht voor bij het tv-kijken wilt, dan kunt u deze dimmen. De spots laat u inbouwen in uw plafond, waardoor uw sfeervolle ruimte één geheel wordt. U heeft spots in verschillende soorten en maten. Kies voor vierkante spots voor een moderne stijl en voor ronde spots voor een traditionele stijl. Ook bestaan er kantelbare spots, zodat u de lichtbron kunt richten op de plek waar u dat wilt. Voor ieder is er wat wils, zodat u uw ideale sfeer kunt creëren.

warme houten vloer voor een gezellig interieur

Deze blog is geschreven door Luxalon Plafonds. Luxalon biedt een ruim assortiment aan inbouwverlichting, zoals kantelbare spots en duurzame LED spots. Bekijk hier welke spot bij uw interieur past.

http://www.luxalonplafonds.nl

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam