Skip to main content

Dit zijn de meest geschikte vloeren voor op kantoor

Gepost op 22 april 2019

Ook op kantoor is een goede vloer noodzakelijk. Een kantoor moet een vloer hebben die goed geïsoleerd is, weinig geluid maakt en gemakkelijk is in onderhoud. Daarnaast moet de vloer er natuurlijk representatief uit zien en binnen de huisstijl van het bedrijf passen. U staat dus voor een best lastige keuze wanneer u een vloer moet uitkiezen voor op kantoor. Bent u benieuwd welke vloer het meest geschikt is? Lees snel verder!

 

PVC Vloer

Duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend: de PVC vloer is razend populair.  En niet alleen bij particulieren, maar ook voor bedrijven is deze vloer ideaal.  De PVC vloer is dan ook de meest voor de hand liggende keuze voor kantoorvloeren. De vloer is eigenlijk gemaakt van een soort kunststof, waardoor hij relatief langer mee gaat en weinig onderhoud vraagt. Af en toe dweilen en stofzuigen is namelijk al voldoende. Dat zijn natuurlijk grote voordelen voor op kantoor. Daarnaast zijn deze vloeren trendy en passen ze werkelijk bij elk kantoorpand omdat je eindeloos kan variëren in kleuren. Zoals houtdessins in allerlei tinten, aluminium tranenplaat, zandsteen of graniet: er kan heel erg veel.

Een houten vloer

De meeste mensen zullen niet snel aan een houten vloer denken voor op kantoor. Toch heeft een houten vloer vele voordelen. Krijgt u bijvoorbeeld regelmatig klanten over de vloer? Een houten vloer heeft een zeer luxe uitstraling en dit is natuurlijk uitstekend voor het beeld wat u wilt schetsen voor uw bedrijf. Naast de warme en luxe uitstraling van deze vloer, is het ook een groot voordeel dat deze vloer geen stof of ander vuil absorbeert, wat bijdraagt aan een schonere lucht op kantoor. Ook zijn houten vloeren duurzaam, wel vergt deze vloer wat meer onderhoud. Maar wanneer u zich goed inleest over het onderhoud dan is dit een fluitje van een cent!

Laminaat

Wie op zoek is naar een vloer met veel praktisch gebruiksgemak komt al snel uit bij laminaat. Laminaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is makkelijk zelf te leggen, en kan eventueel mee worden verhuisd. Daarnaast is er volop keuze in kleur en uitstraling. Kortom:  een perfecte vloer voor op kantoor. Toch komt het niet vaak voor dat mensen kiezen voor een laminaat vloer op kantoor. En dat is zonde, want dit is misschien wel de vloer met de meeste voordelen. Laminaat is bijvoorbeeld de beste keuze als u houdt van de uitstraling van een houten vloer, maar opziet tegen het onderhoud daarvan. Daarnaast is laminaat een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld hout. Meer informatie over laminaat leest u hier.  

Twijfelt u over de vloerkeuze of wilt u meer advies? Neem dan eens gerust contact op en laat ons jou helpen. Of kom gewoon een keertje langs bij een van onze winkels.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam