Skip to main content

Houten vloer in uw interieur? Dit zijn de interieur trends voor najaar 2015!

Gepost op 13 oktober 2015

Helaas, de zomer is echt voorbij. De temperaturen schieten in een rap tempo omlaag en uw najaarskleding mag officieel uit de kast getoverd worden. Op onze blog gaven we laatst al tips over hoe u uw terras klaar kan maken voor het najaar, maar het interieur mag ook zeker niet achterblijven. Vandaag lichten we de laatste interieur trends voor dit najaar toe. Wilt u nog meer interieur inspiratie? Volg ons dan op Pinterest!

Ambachtelijk interieur met houten vloer

1. Ambachtelijk met een mooie houten vloer

Een van de belangrijkste trends van dit najaar is het gebruik van ambachtelijke materialen. Van wol tot linnen, van keramiek tot klei. Bij deze trend zien we veel authentieke en handgemaakte items, zoals mooie vazen en wollen plaids. Vooral de wollen plaids komen met de koudere temperaturen natuurlijk goed uit; heerlijk om onder te kruipen op de bank of om uw keuken knusser mee te maken.

2. Natuurlijk

De natuur in huis halen is ook dit najaar weer erg populair. U kan dit natuurlijk doen door verschillende planten in huis te plaatsen, maar ook door natuurlijke materialen te gebruiken in uw interieur. Een mooie houten vloer mag dus zeker niet ontbreken. Twijfelt u over welke soort hout of welke kleur u voor uw houten vloer wilt? Of wilt u meer weten over een bepaald legpatroon? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of een persoonlijk advies! Het team van Martijn de Wit Vloeren staat altijd voor u klaar.

Interieur trend: natuurlijk, houten vloer

3. Blauw

Dit najaar is de kleur blauw erg geliefd. De kleur blauw kent veel verschillende tinten en is een makkelijke kleur om te combineren. Tevens kan blauw een rustgevend effect hebben. Uit onderzoek is echter ook gebleken dat blauw de eetlust doet afnemen, gebruik deze kleur dus niet in de keuken of eetkamer. Voor de slaapkamer of woonkamer is deze kleur wel erg geschikt!

4. Goud

Het warme kleurenpalet wordt aangevuld met gouden details, vaak in de vorm van woonaccessoires. Van kandelaars en kaarsjes tot vazen en fotolijstjes, deze gouden details geven uw huis een luxueuze uitstraling en een persoonlijke touch. Daarnaast sluiten deze details natuurlijk goed aan bij de feestdagen!

5. Futuristisch kleurgebruik

Wilt u dit najaar een andere weg inslaan qua interieur? Met de laatste trend van dit seizoen werpen we een blik op de toekomst. Felle kleuren als geel, groen en roze worden gecombineerd met strakke designs. U hoeft hier zeker niet uw hele huis voor te veranderen. Deze trend kan makkelijk gecombineerd worden met klassiekere interieur trends. Een lichte visgraat vloer staat bijvoorbeeld erg goed bij een felgekleurde muur.

Wat vindt u van deze interieur trends? Praat mee op onze Facebook!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam