Skip to main content

De voordelen van PVC klikvloeren 

Gepost op 07 december 2022

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis of bedrijf te upgraden, dan is een pvc klikvloer een geweldige optie. Een pvc klikvloer biedt vele voordelen die andere soorten vloeren niet bieden, zoals de superieure duurzaamheid en eenvoudige installatie. Laten we de vele voordelen van dit type vloerbedekking eens nader bekijken.

Duurzaamheid

PVC-klikvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen zonder problemen zwaar voetverkeer aan. Het is ook krasbestendig, wat betekent dat het er zelfs na jarenlang gebruik goed blijft uitzien. Bovendien is het waterdicht, zodat het niet beschadigd wordt door morsen of vocht. Dit maakt het ideaal voor ruimtes zoals keukens en badkamers waar veel vocht aanwezig kan zijn

Eenvoudige installatie

Een ander groot voordeel van een pvc klikvloer is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. Het enige wat u hoeft te doen is de planken aan elkaar klikken om een strakke afsluiting te vormen en u bent klaar! Dit maakt de installatie veel sneller dan bij andere soorten vloeren, zoals hardhout of tegels. Het betekent ook dat u geen speciaal gereedschap of speciale vaardigheden nodig hebt om de klus te klaren – iedereen kan het!

Weinig onderhoud

Tot slot vergen PVC-klikvloeren zeer weinig onderhoud in vergelijking met andere soorten vloeren. Ze hoeven niet in de was gezet of gepolijst te worden en hoeven slechts af en toe geveegd of gestofzuigd te worden om er op hun best uit te zien. Dit maakt het een ideale keuze voor drukke huishoudens die geen tijd hebben voor regelmatige schoonmaakbeurten, maar toch willen dat hun vloer er mooi uitziet!

 

Zoals u kunt zien, zijn er veel voordelen aan het kiezen van een pvc klikvloer voor uw huis of bedrijf. Het is duurzaam, gemakkelijk te installeren en vereist zeer weinig onderhoud – waardoor het een ideale keuze is voor drukke huishoudens of bedrijven die weinig tijd hebben om schoon te maken. Dus als u op zoek bent naar een nieuw type vloer dat bestand is tegen slijtage en er jarenlang fantastisch uitziet, overweeg dan vandaag nog te investeren in PVC-klikvloeren!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?