Skip to main content

De voordelen van laminaat vloeren in een kinderkamer

Gepost op 17 februari 2019

Laminaat vloeren zijn een eenvoudige manier om de kinderkamer een mooie vloer te geven. Niet alleen is laminaat vloeren eenvoudig, maar het voegt ook een gevoel van warmte toe aan de kinderkamer. Veel huiseigenaren laten hun kinderen veel tijd doorbrengen in hun kamer, het is daarom van belangen om een goede vloer uit te kiezen voor deze kamer. Kinderkamers worden vaak gebruikt om in te spelen met speelgoed. Daarom is het logisch een vloer te plaatsen die tegen het gespeel van kinderen kan. Er zijn een aantal voordelen voor het hebben van laminaat vloeren in uw kinderkamer.

 

De voordelen van laminaat vloeren in een kinderkamer op een rij:

 

 • Om te beginnen zijn laminaat vloeren zeer gebruiksvriendelijk. Veel huiseigenaren houden van een doe-het-zelf-project, en laminaat vloeren is daar een van. Afhankelijk van de grootte van de kinderkamer, kunt u alle laminaat vloeren, lijstwerk en sierdelen laten installeren in één weekend.

 

 • Daarnaast geven laminaat vloeren geen deuken of krassen. Denk aan de keren dat uw kind ruw met speelgoed omgaat of andere zware voorwerpen heeft laten vallen op de vloer. Wanneer u laminaat vloeren heeft geïnstalleerd, hoeft u zich nooit zorgen te maken over die incidentele “deuken” in uw vloer.

 

 • Ook zijn laminaat vloeren heel gemakkelijk schoon te maken. Een vochtige dweil en af ​​en toe een oplossing van azijn en water, en uw vloer is er een waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De nadruk ligt hier op een vochtige dweil. Gebruik nooit een verzadigde dweil op uw laminaat vloer.

 

 • Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in “tegel-” of “leisteen” -uitstraling, zodat u kunt genieten van de uitstraling van keramische tegels zonder het gedoe te installeren en er een fortuin op te spenderen.

 

Kortom, er zijn genoeg redenen waarom laminaatvloeren perfect zijn voor de kinderkamer.

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam