Skip to main content

De beste vloer voor in de kelder

Gepost op 27 oktober 2016

Voor extra ruimte in huis is een kelder laten bouwen een perfecte optie. Wanneer de kelder gebouwd is, moet je kiezen wat voor meubels je gaat plaatsen en welke sfeer je de kamer wil geven. Vloer is enorm belangrijk voor de sfeer van een kamer. Welke opties heb je allemaal als het gaat om een kelder?

Bij het plaatsen van een vloer is het altijd belangrijk na te gaan waar de kamer voor wordt gebruikt. Maak je een speelruimte? Game kamer? Thuisbioscoop? Sportkamer? Daarnaast moet je bedenken of je het belangrijk vind dat je weinig onderhoud moet plegen.

Nu de opties

kelder2

Tegels

Bij tegels heb je ook een keuze tussen natuursteen tegels en keramische tegels. Natuursteen tegels zijn over het algemeen wat duurder. Deze komen rechtstreeks uit de natuur. Ga je voor een luxe uitstraling? Dan zijn natuursteen tegels erg geschikt. Het is een populaire keuze voor kelders. Het is makkelijk schoon te houden. Lekkage? Geen probleem. Tegels kunnen erg goed tegen water.

Houten vloer

Waarom een houten vloer in de kelder? Simpel; het creëert een prachtige natuurlijke sfeer in de kelder. Kies je voor een houten vloer dan heb je enorm veel keuzes in het soort, kleur en de planken. Met een houten vloer is het mogelijk om de kelder een rustieke look te geven. Het is meestal wel prijzig. Maar doordat een houten vloer zeer lang mee gaat kan het vaak goedkoper uitkomen en moet je het zien als een investering.

Laminaat

Voor een iets voordeliger alternatief is er laminaat. Tegenwoordig heb je laminaat waarbij het moeilijk te zien is of het een echte houten vloer is of laminaat. De installatie is vrij eenvoudig. Daarnaast is een laminaatvloer goed te onderhouden en makkelijk schoon te maken.

Natuurlijk zijn er nog andere alternatieven. Maak je keuze niet te snel en bekijk de voor- en nadelen grondig. Er zijn immers veel meer voordelen dan in dit artikel geschreven staan. Kijk eens bij ons rond en laat je inspireren.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam