Skip to main content

3x redenen om te kiezen voor een laminaatvloer

Gepost op 25 september 2019

Het aanbod in vloeren is enorm hard gegroeid laatste jaren. Consumenten staan dus voor een lastige keuze. Gelukkig bieden wij als specialisten onze expertise aan op gebied van vloeren. Op deze blogpagina delen we tips, tricks en inspiratie voor iedereen die opzoek is naar een mooie nieuwe vloer. Deze week nemen we laminaat onder de loep. Lees hier: 3x redenen om te kiezen voor een laminaatvloer.

Geschikt voor elke ruimte

Laminaatvloeren zijn geschikt voor elke kamer. Dit is misschien wel het grootste voordeel aan laminaat, je kunt ze namelijk ook in de badkamer of keuken leggen. Het zijn een van de weinige vloeren die goed bestand zijn tegen water en vocht, maar ook vet of etensresten die in de keuken voorkomen. Kortom, de perfecte vloer voor het hele huis.

Onderhoudsarm

Laminaat staat er bekend om dat het gemakkelijk is om schoon te houden. Laminaat reinigen is namelijk niet moeilijk en niet veel werk. Ideaal, want tegenwoordig zijn we vrijwel allemaal bezige bijtjes. We zijn druk met werk, kinderen, activiteiten en het huishouden schiet er soms even bij in. Dan is laminaat ideaal, want in tegenstelling tot een houtenvloer ben je zo klaar met het schoonmaken. Daarnaast is de vloer ook duurzaam, als je er goed mee om gaat heb je er jarenlang plezier van. En nog een extra pluspuntje; laminaat kun je zelfs mee verhuizen!

Levensecht

Tegenwoordig is laminaat niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Door nieuwe technieken kan het reliëf, de noesten, barsten en scheurtjes van echt hout precies worden nagebootst. Daarnaast heb je talloze opties met laminaat. Laminaatvloeren zijn beschikbaar in zowat alle mogelijke kleuren, tinten, formaten en afwerkingen die je maar kunt bedenken. Zo geeft laminaat je dus ook de optie om interieurtrends te volgen.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?