Skip to main content

Waarom badkamer laminaat fantastisch is

Gepost op 20 maart 2019

Wanneer men aan een badkamervloer denkt, dan wordt er vaak gedacht aan tegels.
Dat is ook niet zo gek, want het aanbod aan badkamertegels is  gigantisch!  Maar heeft u ook wel eens nagedacht over ander opties?  Zoals bijvoorbeeld badkamer laminaat? Tussen de interieur trends van 2019 zien we badkamer laminaat al steeds populairder worden.  Bent u ook al zo benieuwd naar badkamer laminaat? In deze blog geven we u 3 redenen waarom badkamer laminaat ideaal is!

Reden 1: Een warme en luxe uitstraling

De badkamer is natuurlijk een plek om lekker te ontspannen. Juist daarom is het belangrijk dat de badkamer comfort en luxe uitstraalt. Dat kunt u gemakkelijk bereiken met badkamer laminaat.
Dit is namelijk een vloer die warmte en luxe uitstraalt. Met badkamer laminaat creëert u zo gemakkelijk een aangename sfeer.  Naast dat de badkamer wat warmer oogt met laminaat, geeft badkamer laminaat u ook daadwerkelijk een warm welkom! Laminaat heeft van nature een aangename contacttemperatuur.  
In tegenstelling tot tegels, die vaak erg koud aanvoelen. Ook is het erg gemakkelijk om vloerverwarming in combinatie met laminaat in de badkamer te leggen. Ideaal want de badkamer is de plek waar u het vaakst op blote voeten loopt.

Reden 2: Gemakkelijk schoon te houden

Laminaat staat er bekend om dat het gemakkelijk is om schoon te houden. Laminaat reinigen is namelijk niet moeilijk en niet veel werk. Dat geldt dus ook voor badkamer laminaat. Tegels, daarentegen hebben voegen waar achtergebleven vocht kalk in kan veroorzaken. Dat is lastig om schoon te maken en vergt regelmatig schrobben. Daar zit dus veel tijd in! Bij badkamer laminaat bent u met een dweil in binnen een paar minuten klaar, en is de badkamer in één klap weer hygiënisch en schoon.

Reden 3: Creëer dezelfde look door het hele huis

Bovendien kunt u badkamer laminaat door het hele huis leggen. Badkamer laminaat kent namelijk nog veel meer voordelen, en onderscheid zich dan ook van ‘normaal’ laminaat.  Een zeer groot voordeel is dat badkamer laminaat waterbestendig is. Het is dus ook ideaal voor in de keuken, of gewoon door het hele huis!  Vooral als u kleine kinderen heeft is de kans groot dat er weleens een ongelukje met een natte substantie kan gebeuren. Met badkamer laminaat hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan de vloer.

Kortom: met badkamer laminaat  creëer je een luxe sfeer. Niet alleen in de badkamer, maar rondom het hele huis brengt badkamer laminaat veel voordelen met zich mee. Bent u ook zo benieuwd? Bij  Martijn de Wit Vloeren vind je alles wat je moet weten over badkamer laminaat.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?