Skip to main content

Houten vloer in je slaapkamer – de voordelen

Gepost op 29 mei 2020

Een vloer kan erg bepalend zijn voor de sfeer in een ruimte. Een houten vloer geeft vaak een heel andere uitstraling dan een tegelvloer. Ook worden interieurkeuzes vaak gebaseerd op de gekozen vloer, waardoor het belangrijk is om een goede keuze te maken. Dit geldt ook voor slaapkamers. Een slaapkamer dient als rustplek en om die reden is het dan ook van belang dat de vloer hierbij aansluit. Ga je voor een houten vloer in je slaapkamer, of is laminaat een betere optie? Veel mensen kiezen voor een houten vloer in hun slaapkamer. In dit artikel lees je waarom dit een gunstige keuze kan zijn.

Makkelijk te onderhouden en duurzaam

Als je voor een houten vloer in je slaapkamer gaat, hoef je niet veel moeite te doen om deze te onderhouden. Houten vloeren zijn namelijk makkelijk schoon te maken. Een houten vloeren specialist kan je hier alles over vertellen. Daarnaast kunnen houten vloeren erg lang meegaan, mede doordat ze zo makkelijk schoon te houden zijn. Is er toch op de één of andere manier schade ontstaan aan de houten vloer? Dan kun je dit er vaak makkelijk uitschuren, zodat je vloer weer als nieuw is. Houten vloeren worden vaak dan ook in openbare ruimtes zoals cafés gebruikt.

Veelzijdig

Houten vloeren zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende soorten en kleuren. Als je er niet goed uitkomt welke houten vloer bij jou past, zou je een houten vloeren specialist in kunnen schakelen om je te voorzien van passend advies. Houten vloeren hebben ieder hun eigen, unieke nervenpatroon en kleur, waardoor geen enkele houten vloer hetzelfde is. Bovendien kun je een kleur kiezen die specifiek bij jouw slaapkamer past. Als je bijvoorbeeld al slaapkamer meubels of een groot vloerkleed voor in de slaapkamer hebt, zou je de vloer daaraan kunnen aanpassen. 

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan
    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?