Skip to main content

Goedkope houten vloeren? Hier kun je op letten

Gepost op 31 december 2020

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer, dan zoek je wellicht naar goedkope houten vloeren. Het feit dat een houten vloer relatief goedkoop is, hoeft namelijk niet te betekenen dat deze niet goed is. Toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een goedkope houten vloer. Een vloer die in eerste instantie goedkoop lijkt, kan namelijk alsnog duur uitvallen.

Een massief houten vloer

Veel mensen kiezen voor een massief houten vloer in hun woning. Deze vloer ziet er erg natuurlijk uit en heeft dan ook een uniek uiterlijk. Toch heeft deze vloer ook nadelen; de vloer raakt namelijk gemakkelijk beschadigd en kan bovendien gaan kraken. Het onderhoud dat je aan deze vloer kwijt bent kan ervoor zorgen dat de kosten oplopen.

Laminaat

Tijdens je zoektocht naar goedkope houten vloeren ben je wellicht laminaat tegengekomen. Dit is dan wel geen echte houten vloer, maar kan een goed alternatief zijn. De toplaag zorgt ervoor dat de vloer goed beschermd is tegen schade. Bovendien kan deze vloer gemakkelijk gelegd worden.

Parket in je woning

Ga je voor parket? Ook dat kan een goede keuze zijn. Dit zijn echter wel vloeren van hoge kwaliteit, parket dient namelijk aan allerlei eisen te voldoen voordat het verkocht mag worden. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat je vloer lang meegaat, waardoor je op de lange termijn op kosten kunt besparen.

Vloeren vergelijken

Ben je op zoek naar goedkope houten vloeren, zorg er dan voor dat je verschillende aanbieders goed met elkaar vergelijkt. Daarnaast is het belangrijk dat je goed naar het product zelf kijkt. De kwaliteit kan namelijk erg variëren en een vloer van mindere kwaliteit zal ook minder lang meegaan, waardoor je uiteindelijk weer geld kwijt bent aan een nieuwe vloer.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam