Skip to main content

Een PVC vloer met een houtlook 

Gepost op 28 juni 2022

PVC! PVC vloeren horen bij de meest veelzijdige vloeren die op dit moment beschikbaar zijn. Je hebt ruime keuze aan sjablonen en uitstralingen. Een houtlook is dan ook een van deze opties. Een vloer met een houtlook is tijdloos en heeft een mooie natuurlijke look. Een PVC vloer met een houtlook heeft dezelfde warme uitstraling, maar bezit daarnaast de voordelen van PVC. 

Wat is PVC vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van een hard soort kunststof. Het is een makkelijke vloersoort die duurzaam, hygiënisch en onderhoudsarm is. De keuze aan uitstralingen bij een PVC vloer is ook enorm. Er zijn steeds meer soorten bedrukkingen uitvoerbaar geworden: zo ook talloze mogelijkheden aan hout uitstralingen. 

Welke PVC vloeren geven een houtlook?

Er zijn talloze PVC vloeren die een hout uitstraling hebben. De keuze is reuze. De belangrijkste vraag is: welk hout uitstraling wil je nabootsen? Een urbanwood – Vire PVC-vloer heeft een prachtige vurige uitstraling. De UrbanPVC – Isoka 206 vloer heeft juist meer een natuurlijke eikenhout uitstraling. De mogelijkheden zijn talloos. Kijk voor alle PVC vloeren met een houtlook naar ons aanbod op de website. 

De voordelen van PVC vs Hout

Waarom zou je voor een PVC vloer met een houtlook gaan, als je ook daadwerkelijk hout kan gebruiken? Er zitten een aantal voordelen aan een PVC, die het zo een fijne vloersoort maken. Een PVC vloer is: duurzaam, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, waterbestendig, eenvoudig te reinigen, natuurgetrouwe uitstraling en is goed te combineren met vloerverwarming. Hout heeft daarentegen: veel onderhoud nodig, is een stuk prijziger per m2 en loopt sneller schade op. 

Een PVC-vloer heeft dus veel voordelen en is een makkelijkere vloer dan hout. Het geeft je wel de warme uitstraling van hout. Genoeg redenen dus om voor een PVC vloer met een houtlook te gaan! Neem gelijk een kijkje naar het aanbod op de website.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam