Skip to main content

Een houten vloer in je slaapkamer?

Gepost op 20 januari 2017

Een kamer inrichten is altijd lastig. Vooral omdat je het daarna niet meer eenvoudig aan te passen is. Daarnaast kan 1 simpele detail al verandering in de sfeer van de kamer brengen. De juiste kenmerken gebruiken is daarom essentieel. Vooral wanneer we het hebben over de juiste vloer. Bij een vloer heb je enorm veel keuze in materiaal. Van tapijt tot vinyl. Bij een slaapkamer wordt vaak aan tapijt gedacht. Maar een houten vloer is een erg mooie en gunstige keuze voor een slaapkamer.

Iedereen weet dat houten vloeren prijzig kunnen zijn. Vaak is het ook iets meer werk om het te (laten) installeren. Maar de voordelen verslaan zeker de nadelen. De kwaliteit heeft impact op elke kamer waar het wordt gebruikt. Dit geld zeker voor slaapkamers.

 

Kies je een houten vloer voor in de slaapkamer? Dan kies je ook voor een bijzondere uitstraling. Lichte kleuren zullen de kamer een ruimtelijk gevoel geven. Ook is geeft het een warme, relaxte sfeer. Door dit natuurproduct in je slaapkamer te hebben krijg je een relaxt gevoel voor een goede nachtrust.

 

Onderhoud

Houten vloeren zijn zonder twijfel eenvoudiger schoon te houden dan de meeste andere soorten; zoals tapijt. Het is een kleine moeite om het even schoon te maken. Dit kost een stuk minder tijd dan het reinigen van tapijt. Ook daarna is nooit goed te zien of het daadwerkelijk schoon is.

Slaapkwaliteit

Een houten vloer is zeker gunstig voor mensen met allergieën. Stof en andere viezigheid kan gemakkelijk verwijderd worden waardoor je niet in contact komt met allergische stoffen. Dit maakt een houten vloer een perfecte keuze voor een

Duurzaamheid

Wanneer er goed voor wordt verzorgd kan een houten vloer ontzettend lang meegaan. Tapijten verouderen een stuk sneller. Vlekken zijn vaak blijvend en vuil blijft er onder vaak vast te zitten. Houten vloeren worden niet vaak beschadigd en gaan een stuk langer mee. Zelfs tientallen jaren.

Design

Het design is misschien wel het belangrijkste aspect. Je ziet het namelijk direct als je de kamer in loopt. Houten vloeren biedt veel variatie in stijl en kleur. Het past daarom altijd wel bij andere kenmerken van de kamer.

Houten vloer in de slaapkamer: zo schept u een oase van rust

 

 

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam