Skip to main content

3 voordelen van een houten vloer in kantoor

Gepost op 25 september 2016

Bent u van plan uw bedrijfspand te renoveren en bent u op zoek naar een nieuwe vloerbedekking? De meeste bedrijven kiezen voor tapijt, aangezien men van mening is dat deze vorm van vloerbedekking het minst slijtagegevoelig is. Maar heeft u wel eens nagedacht over een houten vloer voor uw bedrijfsvloer? In deze blog vertellen we u graag over de grote voordelen van een houten vloer in kantoor.

1. Houten vloer in uw kantoor: slijtvast

De veronderstelling dat een houten vloer snel zal slijten, is incorrect. Houten vloeren kunnen lang mee gaan zonder enige slijtage te vertonen, maar het is wel belangrijk dat u de vloer goed onderhoudt en goed schoon houdt. Als er veel vuil op de vloer ligt, kan dit krassen veroorzaken op uw vloer. Om slijtage te voorkomen op slijtagegevoelige plekken, zoals in de hal, kan u er tevens voor kiezen om een vloerkleed neer te leggen.

2. Houten vloer in uw kantoor: onderhoud

Een houten vloer is makkelijk te onderhouden, zoals u ook in onze blog ‘Onderhoud van houten vloer’ kan lezen. Het is natuurlijk wel van groot belang dat u de houten vloer goed onderhoudt; op deze manier zal de vloer ook lang mee gaan en zal deze zich op de lange duur bewijzen als een goede investering voor uw bedrijf.

3. Houten vloer in uw kantoor: stijlvol

Tapijt of linoleum kan natuurlijk een prima keuze voor uw bedrijfsvloer zijn, maar wilt u uw kantoor écht sfeer meegeven, dan raden wij u natuurlijk een houten vloer aan. Een houten vloer in kantoor voorziet uw ruimtes van een stijlvolle basis, waarop u uw interieur kan aanpassen. Kiest u voor een donkere houten vloer, die veel grandeur uitstraalt, of gaat u toch voor een lichte, frisse vloer, die aansluit bij de moderne uitstraling van uw bedrijf? De keuze is reuze!

Bent u benieuwd welke houten vloer in kantoor mooi zal staan? Wij laten u graag kennis maken met de verschillende mogelijkheden! Neem contact met Martijn de Wit Vloeren op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?