Piet Boon by Solidfloor

Piet Boon vloeren

Martijn de Wit Vloeren en Piet Boon sloegen al geruime tijd geleden de handen ineen en werken beide vanuit het pand in Oostzaan. Uiteraard zijn wij dan ook premium verdeler van de prachtige Piet Boon vloeren. De Piet Boon Solidfloor collectie is in de showroom in Oostzaan te bewonderen. We hebben de Piet Boon Solidfloor collectie uitgebreid gepresenteerd en is er van elke Piet Boon vloer een groot stuk te bewonderen.

De showroom in het Piet Boon gebouw is een belevenis op zich en de moeite waard van een bezoek, u proeft hier de Piet Boon sfeer en zal geïnspireerd worden door de stijl en vormgeving.

 

 

De Solidfloor vloeren zijn ontworpen en geproduceerd van hoogwaardige hout. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal en geen twee bomen zijn hetzelfde. Dit betekent dat elke parketvloer uniek is: elk interieur krijgt een eigen identiteit met een Solidfloor-vloer. Daarnaast bieden de Piet Boon houten vloeren een warme en intieme sfeer in alle woonruimtes. De Solidfloor Piet Boon collectie beschikt over verschillende unieke kleuren, we vertellen u er graag alles over in de showroom.

Solidfloor Piet Boon prijzen

De Piet Boon vloeren die Martijn de Wit in zijn showroom heeft in Oostzaan zijn scherp geprijsd. De unieke kleurstellingen hebben tevens een solide eind afwerking waardoor de vloeren jarenlang mee gaan. Vraag in de showroom naar de prijzen van de Piet Boon vloeren. Onze showroom is gevestigd in het pand van Piet Boon, dan kunt u zich gelijk inspireren bij de andere bedrijven in het pand.

 

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!