Martijn de Wit VT Wonen & Design beurs ACTIE

Martijn de Wit VT Wonen & Design beurs ACTIE

Van 2 t/m 7 oktober is het weer zover: de VT wonen & design beurs (voorheen ook wel woonbeurs Amsterdam). Na tien jaar als woonpartij op de beurs gestaan te hebben, slaan we dit jaar over. Toch willen we de woonbeurs bezoeker net als voorgaande jaren voorzien van een mooie actie. Bij aankoop van een vloer krijg je nu kosteloos een interieurontwerp van Joxal Interieur cadeau! Compleet met een levend inspirerend moodboard van de toekomstige inrichting. Een groot succes bij 99% van onze klanten. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hiernaast in te vullen of kom gezellig langs in een van onze showrooms in Schagen of Oostzaan

 

Gratis interieurontwerp
 

 

De Martijn de Wit vloeren

We leveren echte kwaliteitsvloeren: van houten vloeren tot PVC vloeren en tapijt. Onderstaand een greep uit ons assortiment:

Tien jaar garantie op houten vloeren

Kwalitatieve vloeren, zoals een houten vloer zijn een behoorlijke investering. Bij aanschaf van een vloer is het daarom belangrijk dat onze klanten perfect geholpen worden. Martijn de Wit Vloeren is een onafhankelijke organisatie en kan daarom de uitzonderlijk lange garantie van tien jaar geven.