Schagen
Waar kunnen we u mee helpen?

* Verplichte velden

Showroom Schagen

Bezoekadres

Witte Paal 323
1742 LD Schagen 
Telefoon: 0224-291090 
E-mail: info@martijndewitvloeren.nl

Route

Parkeren is gratis en direct voor de deur.

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09:00 - 17.00 uur
Avond opening 18.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

 Complete collectie

In Schagen kunt u ons complete assortiment zien: van houten vloeren tot tapijt, van laminaat tot PVC vloeren en alles daartussen. Ook adviseren onze deskundige medewerkers u over alle ins en outs van een nieuwe vloer: of het nou om praktische tips gaat of om technische aspecten van het leggen.

In onze ruime showroom van 600 m2 doet u volop inspiratie op voor uw nieuwe vloer. Aanvullend daarop hebben we ook het assortiment raamdecoratie van onze partner Maurix Interieur. Op deze site kunt u alvast een eerste blik werpen op onze vloeren.

 

 

Inspiratie

In Schagen hebben we alle soorten harde en zachte vloerbedekking ruim gepresenteerd, van schitterende oude houten vloeren tot een visgraat vloer of hoogpolig tapijt, van een massief eiken vloer, laminaat tot strakke gietvloeren of bamboe parketvloeren. U krijgt een goede indruk van de vele mogelijkheden die er zijn, van de keuzes die u kunt maken en van de effecten die de verschillende patronen en kleurstellingen op de sfeer in een kamer kunnen hebben.

Wij nemen graag alle tijd om u goed te informeren en al uw vragen te beantwoorden. Of het nou om praktische zaken gaat of meer technische aspecten zoals de combinatie met vloerverwarming.

Om zeker te zijn dat we u als het u schikt uitgebreid kunnen helpen kunt u ook een afspraak maken - dat kan ook 's avonds - vul daarvoor het contactformulier in of bel ons: 0224 291090.

 

Inspiratie over vloeren

 

Urban PVC - PVC stroken vloeren

 

Altijd een oplossing op maat gesneden

Tapijt - Linoleum - PVC

 

 Routebeschrijving