Amsterdam
Stel uw vraag aan Adam:
* Verplichte velden

Bezoekadres

Skoon 80 - 2e verdieping
1511 HV Oostzaan 
tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Route

 

OPENINGSTIJDEN

     
Maandag t/m vrijdag           9.00 - 17:30 uur
Zaterdag    9.00 - 17:00 uur
Avond opening   18.00 - 21.00 uur op afspraak

 


 

Alle soorten vloeren: houten planken, visgraat vloeren, tapijt, en laminaat.

Alle soorten harde en zachte vloerbedekking hebben we voor u in onze showroom ruim gepresenteerd, van schitterende oude houten vloeren tot een visgraat vloer of hoogpolig tapijt, van een massief eiken vloer tot strakke gietvloeren of bamboe parketvloeren.

Wij verwelkomen u graag in onze (houten) vloeren showroom in Amsterdam, waar onze deskundige en ervaren adviseurs u graag helpen met het kiezen van de juiste vloer voor uw huis of bedrijf. Wij nemen graag de tijd voor u, daarom kunt u ook een afspraak maken voor het bekijken van de bijzondere houten vloeren. Komt het u beter uit in de avonduren? Geen probleem, dit kan echter uitsluitend op afspraak.

Een afspraak maken kan telefonisch 020 7220900 of via ons contactformulier. Bel en een van onze adviseurs zal u direct te woord staan.

 

Onze showroom in Oostzaan (Amsterdam) vindt u op de Skoon 80 nabij de Coentunnel langs de A8 in het gebouw van Piet Boon.


Kijk voor speciale openingsdagen regelmatig op de website. Voorafgaand aan uw bezoek kunt u zich alvast online laten inspireren!

Parkeren doet u gratis, voor de deur. Wij leveren uw houten vloeren in heel Nederland en ver daar buiten.

 

 

 

 

 

 

 Routebeschrijving