Amsterdam
Waar kunnen we u mee helpen?

* Verplichte velden

Showroom Amsterdam

Bezoekadres

Skoon 80 - 2e verdieping
1511 HV Oostzaan 
Telefoon: 020-7220900
E-mail: info@martijndewitvloeren.nl

Route

Parkeren bij de showroom is gratis en direct voor de deur.

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag         9.00 - 17:30 uur
Zaterdag  9.00 - 17:00 uur
Avond opening 18.00 - 21.00 uur (alleen op afspraak)

 


 

Advies op maat

Onze deskundige medewerkers in Amsterdam adviseren u over alle soorten vloeren uit onze collectie: van rechttoe rechtaan houten planken tot bijzondere patronen, hoogpolig tapijt en laminaat. En omdat we heel goed begrijpen dat u niet in vijf minuutjes over een nieuwe vloer beslist, nemen we daar graag met u alle tijd voor.

We laten u zien wat er allemaal kan, welke aandachtspunten het overwegen waard zijn en adviseren u over de praktische kanten van de verschillende vloeren, over de specifieke aandachtspunten van elke vloer en over andere zaken die u helpen om een gedegen keuze te maken.

 

 Collectie

In onze showroom zijn alle soorten harde en zachte vloerbedekking ruim gepresenteerd, van schitterende oude houten vloeren tot een visgraat vloer of hoogpolig tapijt, van een massief eiken vloer tot strakke gietvloeren en bamboe parketvloeren.

U kunt overdag altijd langskomen in onze showroom, of u maakt een afspraak met een van onze adviseurs. Dat kan trouwens ook 's avonds. Vul daarvoor het contactformulier in of bel ons: 020 7220900.

Zo nu en dan hebben we speciale openingsdagen - houd daarvoor onze website in de gaten. 

Wie weet doet u op onze site alvast inspiratie op!

 

 

 Routebeschrijving