UrbanConcrete, de natuurlijk gietvloer voor woningen, winkels en kantoren.

Gietvloeren werden tot een aantal jaar geleden voornamelijk toegepast in de industrie- en zorgsector. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een gietvloer in huis.

In onze showroom kunt u voorbeelden van natuurlijke gietvloeren bekijken en in uw complete interieur ontwerp meenemen. Dit ontwerp kunnen wij ook voor u verzorgen.

Kom naar de winkel voor meer informatie en onze samenwerkingen in tegel en gietvloeren. En uiteraard de mogelijkheden van een houten vloer of pvc vloerbedekking in combinatie met een gietvloer.

Wij kunnen u ook op weg helpen naar een combinatie van tegelvloeren met onze collectie van houten en gietvloeren.

Voor- en nadelen van de gietvloer

Voordelen:

 • Mooi in combinatie met een houten vloer
 • Hygienisch
 • Vocht ”dicht”
 • Brandveilig
 • Anti-allergisch
 • Niet statisch
 • Prima te combineren met vloerverwarming
Nadelen: 
 • een gietvloer wordt meestal niet mooier met de tijd.
 • gevoelig voor krassen
 • een gietvloer kan niet opnieuw geschuurd en gelakt worden
 • kan niet onzichtbaar gerepareerd worden

Gietvloeren in alle kleuren en patronen

En ook niet onbelangrijk: gietvloeren zijn mooi! Een kunststof gietvloer is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Onze Urbanconcrete is slechts in enkele natuurtinten verkrijgbaar.

Betonlook – Urbanconcrete

Gietvloeren kunnen ook de uitstraling van beton meekrijgen, dit wordt een betonlook gietvloer genoemd. Deze vloeren bestaan uit een speciaal type cement, met een sterke verbinding. Door de unieke samenstelling heeft de vloer een mooie en altijd unieke uitstraling en daardoor sfeervol en natuurlijk. Een betonlook vloer is verkrijgbaar in 4 – 6 verschillende kleuren.

Epoxy gietvloer

Epoxy is harder dan een polyurethaan vloer en heeft een hoogglans toplaag. Ook is het mogelijk voor een anti-sliplaag te kiezen. Een Epoxy gietvloer kan de zwaarste belasting aan en wordt met name toegepast in bedrijfsruimtes. Wij plaatsen deze gietvloeren dus vooral bedrijfsmatig en projectmatig.

PU gietvloer

De stijlvolle en tijdloze uitstraling van een PU gietvloer past goed in zowel een strak en modern interieur als in een landelijke of klassieke inrichting. De PU gietvloer is een prachtige blikvanger in uw woning of bedrijf. De vloer is in elke kleur te krijgen, waardoor u de sfeer en uitstraling helemaal kunt aanpassen aan uw wensen.

De PU gietvloer heeft naast de stijlvolle uitstraling ook vele voordelen. De vloer is naadloos, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Daarnaast is de PU gietvloer van duurzame kwaliteit. De vloeren scheuren niet, zijn kleur- en slijtvast.

Deze PU vloeren worden door onze partner Altach uit Dirkshorn geleverd.

Minerale gietvloer

Een minerale gietvloer is samengesteld uit natuurlijke materialen. Ook deze gietvloer is naadloos en heeft net zoals elk natuurproduct zijn eigen unieke uitstraling! Door het natuurlijke element ontstaat er een prachtige combinatie van een strakke en levendige uitstraling.

Beton gietvloer

Creëer een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. Speciaal voor vloeren is er een speciaal woonbeton ontwikkeld met een unieke slijtvaste en duurzame samenstelling. Daarnaast is het een eenvoudig te reinigen vloer, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

De beton-floor is te gebruiken op vrijwel alle vloer ondergronden en wordt daarnaast veelal gebruikt in kantoor en winkelpanden. De beton-floor is een vloertoepassing die zonder meer opvalt en uw interieur een ware make-over geeft.

Bekijk gietvloeren in de showroom

Wilt u meer weten? Ontdek de verschillende mogelijkheden van een UrbanConcrete gietvloer in onze showroom in Schagen of AmsterdamMartijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan
tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur