Voordelig en exclusief

Voordelig vakmanschap

Betaalbare en luxe vloerafwerkingen

Verrassend betaalbaar 

Gietvloer

Gietvloer voor woningen, winkels en bedrijven

Gietvloeren werden tot een aantal jaar geleden voornamelijk toegepast in de industrie- en zorgsector. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer particulieren voor een gietvloer in huis.

In onze showroom kunt u enkele voorbeelden van gietvloeren bekijken en in uw complete interieur ontwerp meenemen. Dit ontwerp kunnen wij ook voor u verzorgen.

Kom naar de winkel voor meer informatie en onze samenwerkingen in tegel en gietvloeren. En uiteraard de mogelijkheden van een houten vloer of pvc vloerbedekking in combinatie met een gietvloer.

Wij kunnen u ook op weg helpen naar een combinatie van tegelvloeren met onze collectie van houten en gietvloeren.

 

 

Voordelen van de gietvloer

Dat de vraag naar gietvloeren snel in populariteit stijgt, is niet zo gek. Een gietvloeren is namelijk:

  • Makkelijk schoon te houden
  • Duurzaam
  • Vochtdicht
  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Brandveilig
  • Anti-allergisch
  • Niet statisch
  • Slijtvast
  • Prima te combineren met vloerverwarming

Gietvloeren in alle kleuren en patronen

En ook niet onbelangrijk: gietvloeren zijn mooi! Een kunststof gietvloer is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Ook kunt u foto's, tekeningen of bijzondere patronen in uw vloer laten meegieten.

Betonlook

Gietvloeren kunnen ook de uitstraling van beton meekrijgen, dit wordt een betongietvloer genoemd. Deze vloeren bestaan uit een speciaal type cement, gebonden met gietvloer. Door de unieke samenstelling is de vloer slijtvast en daardoor erg duurzaam. Een betonvloer is verkrijgbaar in ruim 40 verschillende kleuren.

 

 

Epoxy gietvloer

Epoxy is harder dan een polyurethaan vloer en heeft een hoogglans toplaag. Ook is het mogelijk voor een anti-sliplaag te kiezen. Een Epoxy gietvloer kan de zwaarste belasting aan en wordt met name toegepast in bedrijfsruimtes. Wij plaatsen deze gietvloeren dus vooral bedrijfsmatig en projectmatig.

PU gietvloer

De stijlvolle en tijdloze uitstraling van een PU gietvloer past goed in zowel een strak en modern interieur als in een landelijke of klassieke inrichting. De PU gietvloer is een prachtige blikvanger in uw woning of bedrijf. De vloer is in elke kleur te krijgen, waardoor u de sfeer en uitstraling helemaal kunt aanpassen aan uw wensen.

De PU gietvloer heeft naast de stijlvolle uitstraling ook vele voordelen. De vloer is naadloos, goed te onderhouden en in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Daarnaast is de PU gietvloer van duurzame kwaliteit. De vloeren scheuren niet, zijn kleur- en slijtvast.

Naast de strakke vormgeving en de keuze uit alle kleuren die u wenst, is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp, logo of beeld erin te verwerken. Ook kunt u de vloer te voorzien van glittering.

 

Minerale gietvloer

Een minerale gietvloer is samengesteld uit natuurlijke materialen. Ook deze gietvloer is naadloos en heeft net zoals elk natuurproduct zijn eigen unieke uitstraling! Door het natuurlijke element ontstaat er een prachtige combinatie van een strakke en levendige uitstraling. Ook deze gietvloer is in elke kleur verkrijgbaar beschikbaar!

Beton gietvloer

Creëer een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. Speciaal voor vloeren is er een speciaal woonbeton ontwikkeld met een unieke slijtvaste en duurzame samenstelling. Daarnaast is het een eenvoudig te reinigen vloer, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

De beton-floor is te gebruiken op vrijwel alle vloer ondergronden en wordt daarnaast veelal gebruikt in kantoor en winkelpanden. De beton-floor is een vloertoepassing die zonder meer opvalt en uw interieur een ware make-over geeft.

Bekijk gietvloeren in de showroom

Wilt u meer weten? Ontdek de verschillende mogelijkheden van een gietvloer in onze showroom in Schagen of Amsterdam