Corona virus

Corona virus - informatieve mededeling

 

ONZE MAATREGELEN OP EEN RIJTJE

Als vanzelfsprekend houdt Martijn de Wit Vloeren rekening met de geldende maatregelen omtrent het Coronavirus. We hebben onze maatregelen voor u op een rijtje gezet. 

1,5 meter afstand
Onze ruim opgezette winkels, bieden voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit zullen wij hanteren. Uiteraard volgen wij alle hygiëne maatregelen van het RIVM en/of de overheid.

Uitstekende hygiëne
Onze winkels zijn altijd op-en-top schoon, maar nu nemen we extra maatregelen. Contactpunten als het pinapparaat, deurklinken, armleuningen, tafel en het toilet worden regelmatig en waar mogelijk na iedere klant schoongemaakt.

Privé-afspraak maken
U kunt een privé-afspraak maken voor elk gewenst moment, ook buiten onze reguliere openingstijden. Liever een afspraak bij u thuis? Dat is ook mogelijk. Plan hier uw advies aan huis

Video bellen
We hebben onze service er ook op ingericht om indien gewenst te video bellen met u via bijvoorbeeld Whatsapp, dan zou u van huis uit een voorselectie kunnen doen van de gewenste vloer. 

Levertijden
Onze levertijden blijven productafhankelijk, we hebben heel veel soorten op voorraad die binnen 1-2 dagen kunnen worden geleverd, maatwerk vloeren hebben een langere levertijd, daar is niks in veranderd.

(Lichte) verkoudheid, klachten of symptomen?
Werknemers met lichte verkoudheid, klachten of symptomen blijven thuis. Wij vragen u hetzelfde te doen. We zien u graag in goede gezondheid. 

VEEL GESTELDE VRAGEN 

We hebben een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

  • Ik wil naar een van uw showrooms, maar ben hier liever alleen. 

We bieden de mogelijkheid om een privé afspraak te maken (bijvoorbeeld in de ochtend of in de avond), zodat u alleen in de winkel bent. Geef dit aan bij het maken van een afspraak, dan wordt hier rekening mee gehouden. In alle winkels is handgel aanwezig en kunt u handen wassen. 

  • Ik wil een vloer uitzoeken, maar ik wil liever niet naar een winkel.

Onze adviseurs rijden wekelijks door heel Nederland. Heeft u liever dat ze bij u thuis langskomen, om een vloer te adviseren, dan is dat mogelijk. Een afspraak is zo gemaakt! We kunnen dan meteen de inmeting van de oppervlakte doen en de details bespreken.

  • Er komt een adviseur, bezorger of vloerenlegger van Martijn de Wit Vloeren langs. Kan ik hem of haar nog veilig thuis ontvangen?

Naast de adviseurs die in onze winkels staan, rijden er vanuit Martijn de Wit Vloeren dagelijks tot wel 15 werkauto’s door het land. Dit kunnen bezorgers, servicemonteurs of onze vloerenleggers zijn die het thuisadvies of installatie verzorgen. Wanneer onze medewerkers ziek zijn, moeten ze thuisblijven en gaan ze niet de weg op. Indien onze medewerkers lichte verkoudheidsklachten hebben of contact gehad hebben met een Corona patiënt, bezoeken zij geen klanten om mogelijke verspreiding van het virus tegen te gaan.

We plaatsen dus nog steeds elke dag vloeren, de leggers werken vaak alleen en zijn alleen in uw huis aan het werk, dat is wel een vereiste. Er kunnen geen andere werkzaamheden plaatsvinden.

Verder volgen alle medewerkers van Martijn de Wit Vloeren de hygiëneregels van het RIVM. Dat houdt ook in, dat we je bij een bezoek aan de winkel of bij je thuis, geen hand meer geven. Ook wassen onze medewerkers regelmatig hun handen, gebruiken ze desinfecterende handgel en/of handschoenen en houden ze uiteraard 1,5 meter afstand. Wij vragen u om hetzelfde te doen.

  • Ik ben benieuwd of mijn geplande afspraak doorgaat. 

Als u omtrent de inmeting, bezorging, installatie of winkelafspraak geen aanvullend bericht hebt ontvangen (via mail of telefonisch), kunt u ervan uitgaan dat deze gewoon doorgaat.