Skip to main content

Donkere houten vloer

Gepost op 19 april 2017

In dit artikel gaan we ons verdiepen in kleur. Om precies te zijn; donkere houten vloeren. De stijl, breedte en andere specificaties zijn natuurlijk ook erg belangrijk bij het kiezen van de juiste vloer. De kleur is echter een cruciale factor bij de look die de vloer meebrengt in de kamer. Voor sommige mensen is de kleur en de prijs het enige wat er echt toe doet.

Bij welk team hoor jij?

Naar een van onze showrooms gaan kan intimiderend zijn; er zijn honderd verschillende stijlen en kleuren te bekijken. Echter helpen wij jou hier meteen op weg naar de vloer die past bij jouw huis. Een goed startpunt kan zijn bij welk team jij je thuis voelt; de donkere houten vloer of de lichte houten vloer. Wanneer je dat hebt besloten moet met behulp van ons advies de rest geen moeite meer te kosten. Volgende week kijken wij naar lichte houten vloeren.

De trend

Donkere houten vloeren zijn al enorm lang een trend. En ze lijken een trend te blijven. Wat voor design of stijl je ook in huis probeert te krijgen, donkere houten vloeren kunnen dit vaak voor jou waar maken. Er bij ons ontzettend veel keuzes als het gaat om donkere kleuren. Het is een goede keuze voor mensen die van contrast houten. Donkere vloeren tegen lichte meubels of kastjes zorg voor een elegant design.

Snel vies?

Vaak is dit het eerste wat in je opkomt als je denkt aan donkere vloeren. Stofjes zijn vaak het eerste te zien op een donkere vloer. Echter, wanneer je af en toe je vloer schoonmaakt moet dit geen groot probleem zijn.

Een wijde donkere plank kan ook de indruk geven dat de kamer meer ruimte heeft. Zoek je een vloer voor een kleine kamer met weinig licht? Dan is een donkere vloer wellicht niet zo een goed plan. Of heb je veel andere donkere meubels? Dan wil het ook niet zo snel matchen.

Laat je inspireren en wordt wijzer van je keuze door op bezoek te gaan naar een onze showrooms. Wij helpen je graag verder met je droomhuis.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?